Tegn & symptomer på galdeblæren infektioner

10/18/2013 by admin

Næsten har 90 procent af galdesten ingen symptomer, men der er en lille chance for smerte optræder inden for de første 10 år efter galdesten har udviklet. Otte år er den gennemsnitlige frist for symptomerne til at udvikle, og efter 10 år chancerne for symptomer udvikle markant tilbagegang.

Galdeblæren betændelse

Galdeblæren betændelse opstår, når sten og slam blokere kanalen. Alvorlig og konstant smerte i øvre højre del af maven kan forekomme hyppigt og kan forværre når at tage et pust. Du kan også opleve smerter under skulderbladene eller brystbenet på venstre side af din krop. Generelt, mellem 1% og % af mennesker med galdesten udvikle en betændt galdeblære.

Biliær kolik

Biliær kolik er den mest almindelige og mildeste symptom på galdeblæresygdom. Smerter kan forekomme i midten eller højre side af den øvre del af maven. Denne betingelse forsvinder normalt efter flere timer, og hvis smerter fortsætter en mere alvorlig tilstand kan være til stede. Episoder opstår normalt på samme tid af dagen. Store måltider kan udløse smerter, som kan forekomme et par timer efter at have spist. Biliær kolik vågner ofte patienter i nat, og opkastning eller kvalme kan være til stede.

Kronisk Cholecystitis

Kronisk cholecystitis, eller kronisk galdeblæresygdom, forårsager mild betændelse og kan forårsage galdeblæren til at blive arrede og stiv. Gas, ubehag i maven, kvalme og kronisk diarré efter måltider er almindelige symptomer. Men Symptomerne varierer fra patient til patient og kan være svært at skelne på grund af vage symptomer.

Akut Cholecystitis

Akut cholecystitis skyldes galde bliver fanget i galdeblæren, som kan forårsage irritation, perforering og bakterielle infektioner inden for orgel. Abdominal smerter i den øvre middelklasse eller øverste højre side er den mest almindelige symptom på akut cholecystitis. Gulsot, ler farvet afføring, feber og kvalme er også almindelige symptomer på denne tilstand.

Galdesten

Dannet fra hærde væske, der er gemt i galdeblæren, galdesten er den mest almindelige lidelse, der påvirker galdeblæren og galdegangene. Når en galdesten flytter ind i galdegang, det skaber en blokering og pres kan stige. Gulfarvning af huden og hvide i øjnene, er ler-farvet afføring og vedvarende smerter, der varer i 5 eller flere timer almindelige symptomer af galdesten.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com