Hjælpemidler til Quadriplegics

08/14/2011 by admin

Hjælpemidler til Quadriplegics

De primære faglige mål for enhver person med et handicap er maksimal uafhængighed. Dette omfatter uafhængighed inden for mobilitet, egenomsorg og kommunikation. For personer, der er quadriplegic nødvendiggør sådanne uafhængighed adgang til hjælpemidler teknologisk udstyr. Quadriplegia er lammelse eller manglende en evne til at bruge alle fire lemmer (arme og ben), også kendt som tetraplegi.

Hjælpeteknologi enhed

Personer med handicap uddannelse Act (idé) definerer en hjælpeteknologi enhed som "ethvert element, stykke udstyr eller fabrikat ordning, om erhvervet kommercielt off the shelf, ændret eller tilpasset, som bruges til at øge, vedligeholde eller forbedre de funktionelle kapacitet af et barn med et handicap." Voksne med handicap kræver lignende udstyr til daglige behov at opretholde uafhængighed og livskvalitet. Disse Hjælpeteknologi enheder kan omfatte høj-, lav- eller no-tech enheder. Lav - og no-tech enheder er normalt billig og kræver ingen elektronisk udstyr. Disse kan være normale punkter ændret en smule for den enkeltes behov. High-tech udstyr er dem, der er generelt dyrere og kan kræve høj vedligeholdelse elektronisk udstyr.

Switche

Switches er sandsynligvis den mest almindelige hjælpemidler enhed for personer med handicap. Disse enheder ligner normalt en stor knap, som et individ kan aktivere med et low-tech hoved tryllestav eller munden stick. Disse kan knyttes til enheder såsom elektroniske legetøj for yngre børn, således at de kan aktivere legetøjet uafhængigt. Switche kan programmeres til at fungere som en on/off knappen for næsten enhver elektronisk enhed, herunder lamper, computere og fjernsyn.

Aids for dagligdagen

En person, der er quadriplegic kan kræve mange enheder til at bistå med normale daglige opgaver. Nogle af disse omfatter: bad elevatorer, bad stole, fodring specialudstyr eller redskaber, tilpasset tandbørster med sugekopper, og tilpasset toiletter. Privat sygeforsikring kan betale for nogle af disse anordninger, afhængig af alder og behovene hos enkelt.

Kommunikationsenheder

Personer med quadriplegia ofte har svært ved at kommunikere deres behov på grund af svage eller lammet stemmebåndene. Alternative og augmentative kommunikationsenheder er blandt de mest nyttige enheder på dette område. Disse er generelt enheder, der tillader enkeltpersoner til at kommunikere deres ønsker og behov til hørbare tale via en meddelelse bord eller en anden enhed. Nogle af de mest almindelige tilpasninger for personer med quadriplegia er øje-blik enheder, som tillader folk at træffe valg ved at fokusere deres øjne på et bestemt valg. Hoved tryllestave, anordninger fastgjort til hovedet, tillader enkeltpersoner at bruge deres hoveder til at aktivere afbrydere eller kommunikationsenheder. Disse hoved tryllestave kan omfatte low-tech tryllestave fysisk berøring objekter eller optisk pegepinde monteret på hovedet for at få adgang til andre elektroniske udstyr. Munden sticks ligner i brug hovedet tryllestave, men stole på en persons brug af munden i stedet for hele hovedet.

Computere

Computere og software kan tilpasses for personer med quadriplegia. Tekst-til-stemme/stemme-hen til-tekst software kan være meget nyttigt. Personer, der kan tale, kan softwaren gøre deres talte ord til tekst. Dem, der ikke kan tale kan bruge augmented enheder, såsom optiske hoved tryllestave, til at konvertere deres valg i tale. Munden pinde kan bruges til at trykke på taster på et tastatur. Grundlæggende parametre kan føjes til computere til at gøre det lettere for en person at vende dem. Touch-skærme med on-screen keyboard kan være nyttigt, når parret med en hoved tryllestav eller munden stick samt.

Undervisningshjælpemidler

De fleste af de enheder, der hidtil er nyttigt for børn og voksne i et pædagogisk miljø. men nogle enheder er specifikke for en uddannelse eller arbejde indstilling. Tilpassede skriveborde til at rumme kørestole og elektronisk udstyr kan være nyttige. En optagelse enhed med en passende switch kan være nyttig til notetagning. Enkeltpersoner muligvis særlige regnemaskiner med store taster til brug med et hoved pointer eller munden stick. Software til at konvertere regneark eller andre materialer til computer-venlige tekst er også almindeligt anvendt.

Transport og mobilitet

Kørestole er meget vigtige Hjælpeteknologi enheder for personer med quadriplegia. Mobilitet er afgørende for dem adgang til uddannelse og andre samfund tjenester. Kørestole kan være manuel eller motoriseret. En bred vifte af høj og lav tech træningsredskab er også tilgængelig til at hjælpe med afslapning og holde musklerne så stærk som muligt. Derudover er der mange enheder til at hjælpe med transport af personer med quadriplegia. Kørestol elevatorer, tilpasset motorkøretøjer og kørestol tilbageholdenhed systemer er blandt de mest almindelige enheder, der bruges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com