Kran Outrigger sikkerhed

08/22/2011 by admin

Kraner er store, mobile maskiner, der potentielt kan forårsage alvorlige kvæstelser til bygningsarbejdere. Amerikanske Occupational Safety and Health Administration (OSHA), at den væsentligste måde for at sikre kran outrigger sikkerhed er at udføre regelmæssig sikkerhedsinspektioner af udstyr.

Funktioner

OSHA rådgiver sikkerhedsinspektører at evaluere bjælker og huse af outrigger for fordrejninger, defekter eller revner. De skal også evaluere flåd og puder til skade. Ifølge OSHA, når outrigger bjælker er fuldt udbygget, skal de være mærket for at angive, at de blev udvidet med succes.

Identifikation

Hvis sikkerhedsinspektører finde revner eller andre defekter på kran støtteben under inspektionen, skal arbejdsgiveren erstatte eller lave udstyr, før nogen driver kranen. Ved hjælp af en hoppede eller slidte outrigger har potentiale til at forårsage skader på kranen operatør eller arbejdstagere omkring ham.

Synlighed

OSHA, at støtteben skal være synlig for erhvervsdrivende under indstilling eller udvidelse. Hvis de ikke er synlige for operatoren, skal så de være synlige for personen, der signal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com