Hvordan man ansøger om mad frimærker i North Carolina

07/31/2011 by admin

Hvordan man ansøger om mad frimærker i North Carolina

Fodring din familie er mere udfordrende end nogensinde. Holde dem fodres med sunde måltider er svært at gøre med økonomiske situation i dag.

Mange mennesker har mistet deres job eller har taget paycuts og lever meget mindre end nogensinde før. Købmand priser har ikke decresed, hvis noget, de er gået med at gøre fødevarer mere en luksus for nogle familier i North Carolina.

Børn skal være godt fodret og klar til skole hver dag. At være sulten er ikke kun forstyrrende, men dårligt for deres sundhed og velvære. De har problemer med læring. De er bekymrede for deres næste måltid. Undertiden kan gratis frokost på skolen være deres bedste måltid på dagen.

Vær ikke flov eller bange for at ansøge om mad frimærker i North Carolina. De er beregnet til at holde dig og din familie sund og fodret.

Her er hvordan man kan anvende til mad frimærker i NC.

Instruktioner

• Første du kan få adgang til hjemmesiden på NC mad frimærker. i http://www.DHHS.state.NC.us/DSS/foodstamp læse gennem hjemmesiden så at du forstår alt hvad du behøver at gøre for at ansøge om mad frimærker.

• Indkomst grænser for mad frimærker i NC fra April 2009 starter ved

2 personer i familie - bruttoindkomst - $1517 - tildeling $3673 personer i familie - bruttoindkomst - $1907 - tildeling $526

Tjek hjemmesiden for at finde grænserne for din familie.

• Programoplysninger - citeret direkte fra hjemmesiden:

"Programmer for fødevarer og ernæring tjenester er taget på lokale county afdelinger af sociale ydelser i det amt, hvor husstanden har bopæl. Nogle amter har mad og ernæring tjenester opsøgende kontorer. Personer, der bor i husstande bestående kun af SSI (supplerende sikkerhed indkomst) ansøgere eller modtagere kan ansøge om mad og ernæring tjenester på Administration socialkontor. "

• Online Screening værktøj (taget direkte fra nettet)

"Tilgængelig online er en pre-screening værktøj. Dette screeningsværktøj blev oprettet og vedligeholdes af United States Department of Agriculture. Det er et godt værktøj til brug for at se, hvis du kan kvalificere dig til fødevarer og ernæring tjenester.

Værktøjet online screening kan findes på www.usda.gov.

En ansøgning om mad og ernæring tjenester kan downloades online påhttp://info.DHHS.state.NC.us/Olm/forms/DSS/DSS-8207.pdf"

Tips & advarsler

  • Lad ikke skam eller ydmyghed stå i vejen for fodring din familie
  • Alle går gennem uslebne gange i løbet af deres levetid
  • Tænk på dine børn

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com