Definere kramper

03/28/2017 by admin

Kramper eller krampeanfald kan være skræmmende at opleve og se. Nogle kramper ske på grund af generel sygdom, ikke på grund af unormal elektrisk aktivitet i hjernen, mens andre er et resultat af denne unormale aktivitet. Hvis patienten har kramper, er det vigtigt at søge læge.

Definition

En Krampetrækning er en ufrivillig, unormal sammentrækning af patientens muskler. Dette sker som regel med visse betingelser eller beslaglæggelse lidelser. Under en Krampetrækning er hendes krop ude af kontrol og ryster.

Symptomer

Under en Krampetrækning, patienten kan enten stirrer tomt uden at reagere på stimuli eller han kan ryste voldsomt, bliver stiv og mister bevidstheden.

Tidsramme

Symptomerne kan vare så lidt som fem minutter eller så længe som 15 minutter. Den faktiske krampagtig ryster varer normalt ikke mere end fem minutter.

Effekter

Afhængigt af sværhedsgraden og pludselige af Krampetrækning, patienten kan komme til skade fra hendes falder eller rammer immobile objekter under Krampetrækning. Hvis hun har hyppig eller langvarig anfald uden at genvinde bevidsthed, kan hun lider af manglende ilt. Dette er en nødsituation.

Behandlinger

Lægen vil ordinere en anti-beslaglæggelse medicin, hvoraf der findes flere, til patienten med en kendt beslaglæggelse lidelse. Patienten vil også blive pålagt at holde sig fra alkohol og rekreative stoffer, får tilstrækkelig søvn, spise ordentligt og mindske hans niveau af stress.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com