Risikoen for en TENS enhed

07/30/2011 by admin

Transkutan elektrisk nervestimulation, almindeligvis kendt som TEN, er en medicinsk anordning, der behandler forskellige former for smerte. Enheden fungerer ved at sende elektriske impulser via elektroder fastgjort til huden. TENS enheder er normalt batteridrevne og kan passe ind i en lomme. De er effektivt behandlet smerter lige fra kortsigtede ubehag fra nylig operation til kroniske smerter på grund af gigt eller ryg problemer. Mens TEN enhed er generelt betragtes som en sikker og stoffri smerte behandlingsmulighed, der er nogle risici forbundet med-enheder.

Pacemakere

Folk med pacemakere bør ikke bruge en TENS enhed uden at konsultere en læge. Enhedens elektriske impulser kan påvirke nogle pacemakere. Hvis du har kan en bipolar pacemaker TEN-enhed ikke volde nogen problemer, mens en unipolær pacemaker kunne have nogle uregelmæssigheder. Du kan omprogrammere din pacemaker til TENS bruge, ifølge Staten Island hjerte hjemmeside. Men konsultere en læge om risiciene, før du bruger TITUSINDER med enhver form for pacemaker.

Graviditet

Gravide kvinder undertiden bruges TENS enheder til at administrere labor smerter under nøje medicinsk tilsyn. Smertelindring kan ikke være lig med andre stof-relaterede smerter behandlinger som en epidural, men dette er grunden til, at nogle kvinder foretrækker det. Brug af en TENS under fødslen betragtes som ikke en risiko, men dens indflydelse på ufødte børn er ukendt. Det anbefales ikke, at gravide kvinder bruger anordningerne inden tredje trimester. Selv så, er det vigtigt at konsultere din læge. Elektroderne på TEN bør aldrig placeres over området livmoderen uanset trimester, efter fødslen kilde hjemmeside.

Hoved og hals

TENS elektroder kan placeres i forskellige steder på kroppen til at hjælpe med at lindre smerter, men der er nogle patienter, som ikke bør bruge dem på hovedet eller nakken. Hvis du lider af anfald eller kramper eller har blod eller blodkar lidelser, så du skal ikke placere TEN elektroder på hovedet eller nakken, ifølge Drugs.com hjemmeside. Og ingen burde nogensinde Placer elektroderne på den forreste del af halsen eller over carotis sinus.

Ingen kur

En potentiel risiko for TEN enhed er ikke at forstå, hvad enheden udretter. TEN simpelthen blokerer smerte i din hjerne, men det gør ikke fjerne årsagen. For nogle kan fritagelse fastsat af TEN gøre dem negligere problemet og ikke se en læge. I løbet af denne tid kunne et problem blive værre. En TENS enhed kun bør anvendes under læge tilsyn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com