Hvad er fordelene ved kakaopulver?

08/25/2011 by admin

For mange mennesker, chokolade er en skyldig nydelse. Men dens vigtigste ingrediens, kakaopulver, har flere sundhedsmæssige fordele, især når det anvendes i mørk chokolade. Spises i små mængder, kan denne overbærenhed have positive effekter på immunsystemet og hjerte-kar-systemer og øge dit humør.

Antioxidanter

Årsagen til kakao pulver sund kick er fordi det indeholder flavonoider. Flavonoider er en form for antioxidant og kan også findes i grøntsager, planter og rødvin. En antioxidant er et kemisk stof, der kan hjælpe med at forsvare din kroppens celler mod frie radikaler, som er atomer, der kan skade dine celler, fører til en svækket immunsystem og højere risiko for at pådrage sig sygdomme.

Nyd den mørke Side

Være forsigtig, når de søger en sund chokolade, fordi nogle kan sabotere din sundhed i stedet for at hjælpe det. For at få de fleste fordele fra kakaopulver, holde sig til mørk chokolade, som har den højeste koncentration af flavonoider. Nogle chokolade produkter, såsom mælk chokolade, har lavere niveauer af kakaopulver og større mængder af ingredienser, der kan være skadelig, især hvis spist i store portioner. Chokolade, selv den sunde form, forbruges i store portioner kan føre til sundhedsmæssige risici, såsom vægtøgning, forhøjet blodtryk og diabetes på grund af sin høje niveauer af sukker og koffein.

Et sundt hjerte

Den største fordel findes i kakao pulver har været kardiovaskulære; Dette er på grund af flavonoider, som kan hjælpe med omsætning. Flavonoider i kakao pulver kan føre til en sundere hjerte, lavere niveauer af LDL-kolesterol og sænke blodtrykket.

Et bedre humør

Et andet positivt aspekt af kakao er dens humør-opløftende egenskaber. Undersøgelser har vist, at kemikalier i chokolade, såsom serotonin, phenylethylamin, endorfiner og stimulanser såsom koffein, kan øge dit humør. Nogle forskere mener dog, at denne ejendom vil kunne bidrage til afhængighed, så det bør spises i små mængder.

Tips

For meget af en god ting kan være dårlig. Den anbefalede daglige mængde af chokolade, at undgå de negative virkninger af fedt og sukker er en ounce til en ounce og en halv om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com