Hvad er de grundlæggende bestemmelser i HIPAA?

02/10/2013 by admin

Hvad er de grundlæggende bestemmelser i HIPAA?

Health Insurance mobilitet og Accountability Act er en føderal lov, der fastsætter beskyttelse og rettigheder for deltagerne i arbejdsgiver-baseret sundhedsplaner. Centrale bestemmelser kræver planer om at begrænse udelukkelser som følge af præeksisterende tilstande og afstå fra enhver diskriminerende handling mod medarbejdere baseret på sundhedsstatus. Loven sætter også grænser for deling af den enkeltes sundhedsoplysninger af forsikringsselskaber og udbydere.

Præeksisterende tilstande

Under HIPAA, kan gruppe sundhedsplaner udelukke en persons forudbestående tilstand, hvis det kræves for diagnose eller behandling i de foregående seks måneder, og kan udelukke det kun til et maksimum på 12 måneder. For sent indrullerede, kan udelukkelsesperioden vare op til 18 måneder. Planen skal endvidere reducere 12 eller 18 måneders ventetid af længden af tid som enkelt tidligere havde kontinuerlig sygeforsikring i en gruppe eller individuelt plan. "Kontinuerlig" dækning efter denne bestemmelse, er dækning uden afbrydelse af 63 dage eller mere.

Diskrimination forbud

Gruppe planer kan på nogen måde diskriminere mod en person, der er baseret på sundhedsfaktorer. Potentielt diskriminerende handlinger omfatter dækning udstødelse, denial af fordele og højere out-of-pocket omkostninger. Planer kan ikke kræve enkeltpersoner til at tage en fysisk som en betingelse for tilmelding. De kan kræve, at færdiggørelsen af en sundhed spørgeskema, men må ikke bruge oplysningerne til at benægte tilmelding eller begrænse fordele eller fastslå individuelle præmier.

Privatlivets fred krav

Privacy regel derihenholdtilstatutten HIPAA sætter begrænsninger på der kan få adgang til den enkeltes sundhedsoplysninger. Restriktionerne, der gælder for private sygeforsikringsselskaber, Medicare og Medicaid og behandlere, men gælder ikke for livsforsikringsselskaber og arbejdsgivere, blandt andre enheder. Beskyttede oplysninger omfatter medicinske journaler og oplysninger i et forsikringsselskab database, fakturerings oplysninger på en klinik og de fleste andre sundhedsoplysninger i besiddelse af dem, der skal følge lovene. Forsikringsselskaber og behandlere skal overholde en persons anmodninger om at modtage en kopi af hans poster.

Begrænsninger

HIPAA mandater gå kun så langt. Loven kræver for eksempel ikke arbejdsgiverne til at tilbyde sundhed dækning som en fordel af beskæftigelsen. Det giver også planer om at udelukke visse betingelser fra dækning helt, så længe udelukkelse gælder for alle deltagere og ikke kun dem med visse sundhedsmæssige problemer. HIPPA tillader også planer om at indføre udstødelse perioder for præeksisterende tilstande, så længe dette tidsrum ikke overstiger 12 eller 18 måneders tidsramme. Forsikringsselskaber kan opkræve højere præmier på deltagere i en gruppe plan end på deltagerne i en anden baseret på en vurdering af risikofaktorer. Men inden for en planen præmierne skal være baseret på ens priser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com