Hvordan ergoterapi til at rehabilitere et slagtilfælde offeret

04/12/2013 by admin

Hvordan ergoterapi til at rehabilitere et slagtilfælde offeret

Ergoterapi er navnet givet til en form for langsigtede terapi bruges til at hjælpe rehabilitere dem, der har haft alvorlige medicinske problemer såsom slagtilfælde. Ergoterapi fokuserer på at hjælpe patienten udføre daglige aktiviteter, der kan være blevet vanskeligt at håndtere på grund af en sygdomstilstand. Dette kan omfatte alt fra dressing en er selv at kunne lave mad eller bade uden hjælp fra en hjælper.

Instruktioner

Anerkende fordelene ved ergoterapi

• Holde inde indre at en slagtilfælde patient er 40 procent mindre tilbøjelige til at ende i en bistået pleje hjem hvis hun gennemgår ergoterapi. Patienter, der ikke følger med terapi kræver stor omhu og er ofte placeret i plejehjem, fordi familierne ikke kan passe dem på fuld tid.

• Brug ergoterapi som en måde til at genvinde grundlæggende færdigheder som dressing, badning og bruge køkkenredskaber. Nogle mennesker har brug for terapi for at lære at gå igen eller for at kunne sidde og stå op fra stolene.

• Gøre det patienten føler ligesom hans gamle selv så meget som muligt. Rehabilitering er vigtigt at hjælpe ham overvinde frustration over ikke at kunne gøre de grundlæggende opgaver, der var en gang gjort uden en tanke.

• Vente på det rigtige tidspunkt. Ergoterapi bør ikke være startet, indtil overlevende af et slagtilfælde er stabiliseret og ud af farezonen. Medicinsk behandling bør være det primære fokus for de første par uger efter et slagtilfælde.

• Brug ergoterapi som en tilføjelse til andre former for terapi, herunder tale og fysiske. At lære at udføre hverdagsopgaver igen får lettere som muskler blive stærkere og personen føler sig mere sikker kommunikation med andre.

• Være en aktiv deltager. Familiemedlemmer og Husfæller bliver i almindelighed en væsentlig del af ergoterapi, som de er, omkring patienten dagligt. Mange terapeuter vil trække på hjælp fra dem, der lever med følgerne af en streg for at gøre processen lettere og hurtigere.

Tips & advarsler

  • Hjælp af ergoterapi kan også slaget depression i slagtilfælde overlevende. Som patienter føler de kan klare dagligdags aktiviteter og er mindre afhængig af andre, kan de klare de fysiske begrænsninger bedre.
  • Ergoterapi er en langsom proces, der ikke kan være egnet for alle. En person, der har lidt et slagtilfælde kan kræve måneder, eller nogle gange år af terapi til at rehabilitere nok til at komme tilbage de grundlæggende funktioner i livet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com