Hvordan man bruger en Digital pH Meter til Test krop pH

04/08/2013 by admin

Hvordan man bruger en Digital pH Meter til Test krop pH

Folk bruger digital pH-meter i hjemmet til at hjælpe dem med at vælge en ordentlig kost baseret på deres metaboliske niveau for vægttab, sundhed og fitness. Disse meter test generelt spyt eller urin. Denne artikel forklarer kalibreringer, skik, læse resultaterne og anvendelsen af måleraflæsninger.

Instruktioner

• Forvent at bruge mindst $100 i 2009 for et godt digital pH-meter. Du har også brug for en sensor, eller elektrode, der er en metal sonde for enden af et rør. For at kalibrere maaleren, skal du bruge to buffer løsninger: en på den laveste række pH og en på det højeste område. Destilleret eller deioniseret vand bruges til rengøring af måleren og en syrlig løsning er til opbevaring. Elektroden bruger også en specifik rengøringsmiddel.

• Måleren har kalibreres ved at placere sonden i lav pH bufferopløsning, der er på 4.0 pH. Måleren skal indstilles til denne læsning. Derefter sonden skal sættes i den høje pH bufferopløsning af 10,0 pH og tilpasses denne læsning. Måleren skal justeres for temperaturen af den løsning, der skal testes. Nogle meter har temperatursensorer, der automatisk justerer for temperaturen.

• Neutral pH anses for at være 7,0 pH, og pH, selv står for "potentiale af brint." En pH-niveau højere end neutral betyder basisk. Et lavere end neutralt pH betyder surhedsgrad. Blodet har tendens til at være lidt basisk med en normal pH mellem 7,35-7,45. Når spyt er testet skal det være mellem 6.5 til 6.8 pH. En person skal teste spyt lige før et måltid. Urin er mere surt med en normal række mellem 5,0 og 6.5.

• Hvis nogens stofskifte burns kulhydrater også hurtigt det forårsager en person til at være sure. Hvis stofskiftet brænder kulhydrater for langsom forårsager det alkalinitet. En ubalance kan forårsage kroppen til at omdanne kulhydrater til fedt og kan også bidrage til mange sygdomme, herunder allergi, forhøjet blodtryk og træthed.

Tips & advarsler

  • Blodtype og andre genetiske faktorer kan have indflydelse på pH balance i kroppen. Kroppen test kan hjælpe mennesker til at bestemme deres ordentlig kost. PH test, kombineret med at eksperimentere med forskellige fødevarer typer kan bidrage til at genoprette rette pH niveau. PH balance i fordøjelsessystemet påvirker balancen af bakterier i fordøjelsessystemet.
  • Nogle siger, at dem, der brænder kulhydrater hurtigt bør spise mere kød og mindre kulhydrater. Desværre medfører for meget protein i kosten en overvækst af "dårlige bakterier" i tarmene. Generelle regler for god sundhed såsom at undgå for meget protein, med fuldkorn og grøntsager i stedet for forarbejdede, hvid, hvede mel og forarbejdede sukker vil bidrage til at genoprette balancen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com