Hvad er fordelene ved at tage hørfrøolie?

04/13/2013 by admin

Hørfrøolie kommer fra Hør plante kaldet linum usitatissimum. Det menes, at hørfrøolie og hør planten blev første gang brugt i Egypten. Hørfrøolie er sammensat af flere stoffer fremme et godt helbred. Alfa-linolensyre syre (ALA) er en syre, som er en del af familien af omega-3 fedtsyrer. Hørfrøolie indeholder også lignaner, der fremmer godt hjertesundhed og et sundt immunsystem.

Fordele

Hørfrøolie er en fantastisk måde at tilføje i omega-3 fedtsyrer i din kost. Omega-3 fedtsyrer er kritisk i kognitive og adfærdsmæssige funktion hos voksne og børn. Omega-3 fedtsyrer er også gode værktøjer til fremme af normal vækst og udvikling for folk i alle aldre.

Højt kolesteroltal

Undersøgelser viser tegn på omega-3 fedtsyrer fra hørfrøolie kan opgradere kolesterol produktion hos personer med højt kolesteroltal. På grund af omega-3 fedtsyrer findes i hørfrøolie, kan daglig indtagelse øge gode kolesterolniveauer i mennesker.

Hjertesygdomme

ALA kan reducere risikoen for hjertesygdomme hos mange mennesker. ALA kan gøre blodplader mindre klæbrig og styre arytmi. ALA også fremmer god blodkar sundhed og reducerer inflation i hjertet. Omega-3 fedtsyrer har vist sig at sænke blodtrykket.

Kræft

Indtagelse af hørfrøolie kan reducere væksten af tumorer hos kvinder med brystkræft. Sammen med omega-3 fedtsyrer indeholder hørfrøolie kemikalier kaldet lignaner, der hjælpe med at forhindre kræft. Lignaner fungere som antioxidanter der kendes mindske udviklingen af kræft.

Tørre øjne

Hørfrøolie er en fantastisk måde at holde op med tørre øjne. Tørre øjne opstår, når du har lidt et ydre lag af olie i tårefilmen i øjet. Når du har en mangel på olie i dit øje, fordamper vand fra øjet. Omega-3 fedtsyrer kan bekæmpe tørre øjne ved at gøre de olie kirtler producere nok olie til at belægge dit øje, når du spiser hørfrøolie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com