Hvad er en optimal DHEA niveau?

02/28/2013 by admin

Hvad er en optimal DHEA niveau?

DHEA (dehydroepiandrosterone) kaldes "moderen til alle hormoner." I den menneskelige krop, det kan konvertere til andre hormoner som kroppen har behøver for dem. Det er den mest udbredte steroider hos mennesker. Fordi den producerer primært, kønshormoner, et optimalt niveau af DHEA, afhænger af alder af kroppen.

Oprindelse

Kroppen syntetiserer DHEA fra kolesterol i binyrerne. Kroppen begynder som regel at producere DHEA på ca 7 år af alder.

Funktion

DHEA producerer primært hormoner, testosteron og østrogen. Det kan også producere mange andre, selv om ikke alle, hormoner, som kroppen har brug for som det har behov for dem.

Niveauer

Niveauer af DHEA varierer med alderen. Personer yngre end 7 år producerer meget lidt eller ingen DHEA. Niveauet toppe på omkring 20 år. Det begynder at falde betydeligt i en alder af 30. Enkeltpersoner har 80 år gamle eller ældre 10 til 20 procent af de niveauer, de havde i en alder af 20. Niveauerne også variere med køn, generelt er højere hos mænd end hos kvinder.

Teorier/spekulation

Fordi niveauet af DHEA falder som folk alder, mange har spekuleret at syntetiske DHEA som et ernæringstilskud kunne bremse aldring. Andre har spekuleret på, det kunne forebygge hjertesygdomme, kræft og andre sygdomme.

Fordele

De fleste forskning om fordelene ved DHEA som supplement giver modstridende resultater. Fordringer, researchede og ikke bevist eller afvist omfatter behandling af Addisons sygdom, depression, fedme, hjertesygdom, livmoderhalskræft, Crohns sygdom, Alzheimers syndrom, knogletæthed, HIV/AIDS, seksuel funktion og hukommelse.

Misforståelser

Trods talrige begæringer om ydelser af DHEA i aldrende viser forskning ingen effekt ("New England Journal of Medicine," okt, 2006). Forskere også enig, det har ingen effekt på kokain tilbagetrækning, psoriasis, leddegigt eller muskelstyrke.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com