Hjernen kræft Symbol

01/27/2013 by admin

Kræft i hjernen er en vanskelig kræft til at beskæftige sig med: årsagen er ikke fuldt ud kendt, og behandlinger kan være kompliceret, som de kunne forstyrrer normal hjernefunktion eller føre til yderligere skader. Kræft i hjernen kan starte i hjernen (primære hjerne kræft) eller andet sted andre steder i kroppen og spredt sig til hjernen (sekundær hjernen kræft). Patienter, overlevende og familiemedlemmer vise deres støtte til hjerne kræftpatienter ved at bære eller vise hjernen kræft symboler, i farve, bånd og ædelstene.

Typer af kræft i hjernen

Primære hjerne kræft kommer i mange former. Astrocytoma er fundet i hjernestammen, lillehjernen, hvide substans og rygmarven. Hjernestammen gliom former i forskellige dele af hjernestammen: medulla, pons, og midthjernen. Plexus choroideus papillom er i ventriklerne i hjernen, mens ependymoma er i ventrikel membraner og den centrale kanal af rygsøjlen. Glioblastom multiforme, en af de dødeligste former for kræft i hjernen, begynder i gliaceller i cerebrum. Medulloblastom er fundet i den fjerde ventrikel er cerebral og lillehjernen. Akustisk neuroma formularer på vestibulocochlear nerve. Lymfom er fundet på lymfocytter, meningeom begynder på meninges og en pinealkirtlen tumor starter på pinealkirtlen. Hypofyseadenom formularer på de overflade celler af hypofysen. Schwannoma påvirker den myelin sheath, der ombrydes omkring axon af en neuron.

General Cancer Awareness

Lavendel båndet omfatter alle former for kræft. The American Cancer Society's Relay for Life bruger den.

Børnekræft

Mange børn er ramt af kræft i hjernen og andre kræftformer. Den guld bånd er symbol på alle barndom kræfttilfælde og børn, der har været ramt af kræft.

Hjernen kræft bånd

Bånd for kræft i hjernen er grå. Grå awareness ribbon omfatter alle former for kræft i hjernen, både primære og sekundære. Det grå bånd er også symbolet for hjerneskade, astma, allergi, diabetes og Parkinsons sygdom.

Smykkesten

Nogle mennesker bruger smykker til at vise deres støtte til hjernen kræftpatienter og overlevende. Udover smykker indarbejde det grå bånd, har hjernen kræft særlige ædelstene, herunder sølv lace agat og hæmatit, som også er grå.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com