Anabol bivirkninger

11/09/2012 by admin

Anabol, en anabolsk steroid, der består af opbygning af testosteron sammensatte methandienone, er et steroid supplement anvendes til at øge muskel styrke, størrelse og workout udholdenhed i brugere. Som med alle anabolske steroid, er der en række alvorlige bivirkninger, der kan følge af længere tids brug.

Hæmning af naturlige hormoner

Den mest almindelige bivirkning af Anabol brug er undertrykkelsen af naturlige hormoner efter den steroid cyklus er afsluttet. Især undertrykkes produktionen af HPTA, eller hypothalamus hypofyse Testikulær akse, til det punkt, hvor det ikke længere kan producere natur kemikalier. Når kroppen ikke kan producere normale niveauer af testosteron, det er smidt ud af ligevægt og gør kroppen udsat for sygdom og infektion.

Leverskader

Den vigtigste funktion af leveren er at nedbryde kemikalier bliver bragt ind i kroppen. Men når kroppen er ansigt med en kemisk, det ikke er vant til (f.eks. en anabolsk steroid), enzymer i leveren blive ophøjet til en højere end normal niveau. Kemikalierne bliver for meget for leveren til at håndtere på én gang fører til muligheden for alvorlig, langsigtet skade.

Acne

En anden almindelig bivirkning af Anabol brug er debut af acne primært på ansigt, bryst og ryg. Dette er på grund af to hovedfaktorer: højere end normale niveauer af testosteron i kroppen og øget aktivitet i talgkirtelaktivitet. Med kombinationen af uden for bakterier og døde hudceller, blive porerne i huden i sidste ende tilstoppet til det punkt hvor kroppen producerer overskydende acne.

Gynocomastia

Sigt gynocomastia henviser til udviklingen af kvinde-lignende brystvæv og er en almindelig bivirkning, når du bruger Anabol. Når kroppen indtager en udenfor steroid, tvinger overskydende testosteron nuværende kroppen til at producere overskydende østrogen som modvægt. Denne ekstra østrogen i kroppen forårsager brugeren til at udvikle visse kvindelige egenskaber (såsom større bryster).

Væskeophobning

Anabol brugere har også været kendt for at opleve overskydende væskeophobning i løbet af deres steroid brug. Nogen anabolske steroid kræver indtag af ekstra vand for at stoffet kan fungere korrekt. Som et resultat, bevarer kroppen også mere vand end det normalt behov. Det mest almindelige resultat er at musklerne vises større, end de gjorde før, men samtidig føles blødere end normalt.

Advarsel

Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger, bedes du søge hjælp hos en læge straks.

Steroid brug betragtes ikke som sund under ingen omstændigheder og anbefales ikke til personer i alle aldre.

Hvis du er under 18 år, er det meget muligt, at brug af steroider kan stunt din vækstmønster og føre til nogen af de andre bivirkninger, der er anført ovenfor.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com