Materialer, der er effektive isolatorer

09/24/2012 by admin

Materialer, der er effektive isolatorer

Isolatorer hjælper med at beskytte mennesker og dyr i nogle tilfælde fra hovedet og elektriske overføring, der potentielt kunne skade dem. Mange af disse isolatorer bruges i hverdagen, såsom ovn luffer, sko og gummihandsker. Nogle isolatorer er mere effektive end andre, afhængigt af hvad de bliver brugt til og hvad de isolerende mod.

Skum

Skum er generelt lavet af latex gummi eller andre syntetiske materialer, der anvendes primært i boliger og andre konstruktion, herunder køretøjet produktion. Disse isolatorer er især effektive mod varme og behandles for at gøre dem ild og varme resistent. Skum er ikke meget effektiv mod elektriske impulser, medmindre det er en særdeles tæt skum. Elektriciteten, der kan gennemføres via enhver lufthuller i skum produceret under fremstillingen, at holde det fra at være effektiv som en elektrisk isolator.

Gummi

Gummi er et naturligt forekommende materiale, der er særligt effektiv, når isolerende mod elektricitet. Gummiprodukter lede ikke elektricitet, fører til gummihandsker og wire dækker skal benyttes ved håndtering af levende elektriske ledninger. Gummiprodukter anvendes også til jorden genstande og personer mod elektrisk stød nær live ledninger. Disse produkter kan også bruges til at isolere mod varme ved lavere temperaturer; dog kan højere, mere intense temperaturer skade integriteten af gummi, får det til at smelte og blive ineffektiv, når det udsættes for høj varme i lange perioder.

Vinyl

Gummibelagt vinyl er en type af behandlede plast, der kan bruges på stort set samme måde som gummi som en isolator, men er et fuldstændigt syntetisk materiale og indeholder ingen af de eventuelt allergi-fremkaldende egenskaber af naturgummi. Vinyl kan behandles for at gøre det varmebestandige, får det til at være effektiv som en isolator mod varmen. Genstande lavet af denne type af vinyl kan modstå høje temperaturer, selv når de udsættes for dem i en længere periode. Gummibelagt vinyl kan også effektivt bruges til at beskytte mod elektriske impulser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com