Hvordan at slippe af migræne uden medicin

12/10/2012 by admin

Hvordan at slippe af migræne uden medicin

En migræne er en smertefuld oplevelse, som du aldrig vil glemme. Denne ulidelig hovedpine kan invaliderende, fordi symptomerne kan være så alvorlige. Nogle mennesker kan have en advarselstegn kaldes en aura. Denne aura kan være pludselige glimt af lys, svaghed eller snurren i din arm eller ben, eller blinde pletter. En migræne kan forårsage kvalme og opkastning. Du kan føle smerte på den ene side af hovedet. Det kan også forårsage ekstreme følsomhed over for lys, lyd og lugte. En migræne kan vare flere timer eller endda dage. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at behandle en migræne naturligt.

Instruktioner

• Standse enhver aktivitet, som du er engageret i. Så snart du føler nogen migræne symptomer, hvile. Begynde behandling så hurtigt som muligt at minimere sværhedsgraden af din migræne. Undgå walking eller bøjes ned hvis det forværrer din smerte.

• Slukke lys i rummet. Så snart du føler symptomerne på en migræne kommer, slå radio eller TV. Migræne kan øge følsomhed over for lyd, der kan gøre selv den mindste støj uudholdelig. Slappe af og ligge ned i et mørkt rum. Prøv at sove.

• Wrap en ispose i klud. Placere en ispose på bagsiden af din hals. Brug en ispose til at anvende blide tryk til områder, der er smertefulde på din hovedbund.

• Placer en varm komprimere til dit hoved eller hals. Varm komprimerer kan bidrage til at slappe af spændte musklerne omkring din nakke og skuldre. Prøv et varmt brusebad eller lægges i blød i et varmt bad.

• At massere din nakke, hovedbund og templer med pebermynte, eukalyptus og lavendel olie. Muskelspændinger i dine skuldre og nakke kan forværre migræne smerte.

• Drikke koffein. Drikker små mængder af koffein kan hjælpe snøre udvidede blodkar, der forekommer i migræne. Drikke en kop kaffe, te eller koffeinholdige sodavand kan hjælpe med at lindre dine symptomer.

• Visualisere, at fjerne smerten fra dit hoved. Forestil dig at skubbe smerten ud af dit hoved gennem næsen eller munden. Visualisering kan tjene som en distraktion fra din migræne


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com