Hvordan til at desinficere et køretøj af hovedlus

11/03/2012 by admin

Mayo Clinic bemærker, at det er sjældent at få inficeret med lus på nogen anden måde end direkte head-to-head kontakt. Hovedlus kan leve meget længe uden en blodmel fra en menneskelig vært--kun omkring to dage. Den lus æg (nits) dør, når fjernet fra en temperatur, der ligner det menneskelige hovedet i omkring en uge. Men det er stadig muligt at blive angrebne-- eller reinfested--med hovedlus hvis du kommer i kontakt med forurenet ejendele og miljøer, hvor levende lus kan blive hængende. Desinficering af et køretøj af hovedlus fejlagtigt på siden af sikkerhed.

Instruktioner

Fjerner hovedlus fra biler

• Fjern alle personlige ejendele fra det køretøj, der kan blive inficeret med lus, såsom tøj, tørklæder, kasketter, børster og kamme. Vaskbar elementer bør maskinvaskes i sæbevand på mindst 130 grader F og tørret på høj varme, bemærker Centers for Disease Control. Noget, der ikke kan vaskes og tørres (såsom udstoppede dyr og puder) kan opbevares i plastic placeringer i op til to uger. Sættetid elementer i varmt vand på mindst 130 grader F for mellem fem og 10 minutter.

• Vakuum køretøjet godt bruge en håndholdt vedhæftet fil, og være meget opmærksomme på det område, hvor den lus-befængt person sad. Ellers CDC noter der er ingen grund til at bruge ublu summer på rengøring produkter eller tjenester til at undgå reinfestation.

• Skiftevis, ikke blot indtaste køretøj i mindst to dage, på hvilket tidspunkt vil være udløbet, levende lus.

Tips & advarsler

  • Håndtere tøj, sengetøj og andre bløde elementer i hjemmet i en lignende måde som beskrevet i trin 1.
  • CDC anbefaler støvsugning hvis en person befængt med lus har haft kontakt med dit hjem miljøet.
  • Ikke bruge tåger eller spray fumigeringsmidler at dræbe hovedlus i ethvert miljø, advarer CDC. Disse kan forårsage alvorlige bivirkninger, når Inhaleret eller optages gennem huden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com