Hvordan til at betale for seler

02/23/2014 by admin

Har du et ønske om at få seler, så du kan have lige tænder? Måske du havde seler som et barn og forbereder sig på det tidspunkt, hvor dine børn kan har brug for dem? Med populariteten af seler på fremmarch bliver de mere og mere dyrt. Hvis du har et ønske om at få seler, men er usikker på, hvordan til at betale for dem, er denne artikel for dig.

Instruktioner

• Brug din dental forsikring. Brug dental forsikring kan hjælpe dig med at spare penge på din Ortodontisk arbejde. Seler kan koste alt fra $3.000 og op. Ringe til din dental forsikring udbyder inden ser specialtandlæge at finde ud af hvilken form for tandregulering fordele du vil modtage. Du skal også sørge for at din specialtandlæge er en af dine dental forsikring deltagende leverandører. Du kan gøre dette ved at kontrollere både med din specialtandlæge og dit forsikringsselskab.

• Betale med kontanter. Den ideelle måde at betale for seler er til at betale regningerne, som de kommer. Ofte vil orthodontist bede om et beløb og så fakturere dig som du går. Hvis du skulle have seler som et barn, kan dine børn ende med at behøve dem. så godt. Begin sætte penge til side mens de er unge og når det kommer tid for dem at have seler, vil du har kontanter i hånden.

• Opret en fleksibel udgifter konto. Spørge din arbejdsgiver, hvis de giver mulighed for dig at have en fleksibel udgifter konto. En fleksibel udgifter konto giver dig mulighed at tage penge ud af dine lønsedler (skattefri) og afsætte midlerne i en konto skal bruges til medicinske regninger. Du kan derefter bruge pengene fra den fleksible udgifterne konto til at betale de Ortodontisk regninger, som de kommer.

• Sæt op en afbetaling planen med specialtandlæge. De fleste Odontologer vil en anselig betaling oppe foran, og derefter vil tillade dig at foretage månedlige betalinger. Hvis fakturering afdelingen for din specialtandlæge ikke vil lade dig oprette en betalingsplan, gå til lægen selv. Lægen vil i sidste ende, har det sidste ord om hvorvidt du kan foretage betalinger eller ej.

• Finde en ung specialtandlæge starter ud. Ofte kan du finde seler til en meget meget lavere pris hvis kommer med en specialtandlaege, der lige begyndt sin virksomhed. Det er lidt risikabelt, fordi forsikringsselskaberne dækker ofte seler kun én gang i en patientens levetid. Så ønsker du at gøre sikker på, at du vælger en orthodontist, der vil gøre arbejdet rigtigt første gang.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com