Hvordan adskiller Phentremine sig fra Phentramene?

03/16/2014 by admin

Hvordan adskiller Phentremine sig fra Phentramene?

Phentermine er navnet på en populær prescription diet medicin, men det er ikke let at stave. En masse af farmaceutiske detailhandlere på internettet drage fordel af dette faktum ved reklame de almindelige stavefejl som fentermine, phentremine eller phentramene.

Phentermine fakta

Phentermine har været tilgængelig siden den sent 1950s og er forblevet en populære kost medicin, på grund af sin lange historie af sikker og effektiv anvendelse. De eneste teknisk rigtige navne for dette stof er phentermine og phentermin hydrochlorid, forkortet phentermin HCL.

Falske Phentermine

Med populariteten af online-apoteker, vil mange potentielle dieters søge efter phentermine online i stedet finde en læge til at ordinere det til dem. Desværre, fordi phentermin er svært at stave, en masse af disse mennesker vil søge efter en af de forkerte navne som phentremine eller phentramene og kyndige Internet marketingfolk, der indser dette vil drage fordel af disse kunder ved at sælge og reklame falske kost lægemidler med disse fejlstavede navne.

Find rigtige Phentermine

Real phentermin og phentermin HCL er anført som tidsplan IV kontrollerede stoffer ved FDA og DEA, og derfor er det ikke lovligt at købe disse lægemidler uden en recept. Tale med din læge om brug af disse medikamenter, og ikke blive taget af internetsvindel sælge falske lægemidler med falske navne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com