Hvad er årsagerne til kulilte i kul brændeovne?

02/08/2014 by admin

Kulilte er en giftig gas, der er farveløs og lugtfri. Det er produceret når brændstoffer som benzin, kul eller kul er brændt. Hvis der er en forkert vedligeholdt kul komfur i hjemmet, kunne kulmonoxid forurene luften. Det kan spredes, når ovnen ikke er udluftes, renset eller anvendes korrekt. Med høje niveauer af kulilte i hjemmet, kan en person dø inden for få minutter, ifølge webstedet sundt barn. Nogle symptomer omfatter træthed, svimmelhed, hovedpine og forvirring. Lære om årsagerne til kulilte, før det sker for dig.

Mangelfuld Ventilation

Kulilte vil opstå, hvis der er ingen ventilation på dine kul komfur, ifølge Environmental Protection Agency. Du skal have et apparat, der har mulighed for at ventilere sin dampe. Hvis anden grund, skal du bruge en unventilated ovn, læse advarslerne og brugsanvisning, der fulgte med den. Har andre kilder til ventilation køre gennem dit hjem, som fans og åbne vinduer. Dette vil opretholde ordentlig afbrænding af kul samtidig sænke niveauet af kulilte i dit hjem.

Misbrug

Sørg for at bruge din afbrænding af kul komfur korrekt. Læse alle instruktioner, før du forsøger at bruge den. Kulilte vil blive produceret, hvis du bruger brændeovnen forkert. Det kan endda forekomme når din brændeovn er brudt eller ikke fungerer korrekt. Hvis dette sker, farlige niveauer af carbonmonoxid kan opstå i hjemmet.

Korrekt installere dine kul komfur ifølge producentens anvisninger. Du kan også have en ekspert installere hvis for dig. Kun bruge kul, der er godkendt af producenten. Altid have din kul komfur inspiceres af en uddannet professionel i begyndelsen af hver varmesæsonen, ifølge Environmental Protection Agency. Dette vil sikre at røgrør og skorsten er korrekt tilsluttet og ikke er blokeret.

Forkert vedligeholdelse

Carbonmonoxid kan også bygge i hjemmet hvis ovn eller skorsten ikke er ren. Centers for Disease Control og forebyggelse anbefaler, at du rengør din skorsten hvert år. Snavs og toksiner som kulilte kan blokere op skorstene. Dette kan forårsage denne gift hurtigt spredes og opbygge i dit hjem. Du bør også rense dine kul komfur samt. Ordentligt vedligeholde din brændeovn ved at rense ud kul og bortskaffe det sikkert. Fortsatte vedligeholdelse vil hjælpe med at forhindre spredningen af kulilte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com