Naturlægemidler kur mod Retinal hævelse

03/20/2014 by admin

Har du oplevet sløret syn? Oplever du objekter i dobbelt? Du har måske en tilstand kaldet cystoid makulært ødem (CME) eller retinal hævelse, i en eller begge dine øjne. Tilstanden opstår ofte efter grå stær operationen er udført. I nogle tilfælde kan CME tilskrives diabetes eller høje doser af medicin i kroppen. Mens typiske behandlinger omfatter medicin, øjendråber, injektioner eller nogle gange endda kirurgi, er der nogle naturlægemidler kosttilskud til at behandle CME.

Hvad er CME?

CME opstår, når der er væske ophobning mellem lag af Macula nethinden. Den gule plet, en del af øjet, primært gjort for celler, der bruges til at oversætte små objekter du se til hjernen. Når nethinden svulmer, blive disse fine objekter sløret. Nogle personer med CME rapport ser vansiret linjer og former. Andre ser mærkelige former for lys. Normalt, kan et hurtigt besøg på din øjenlæge få til roden af problemet og løse det med oral medicin, injektion eller øjet dråber. Hvis du hellere tage en all-naturlige tilgang til at lindre CME, er der nogle naturlægemidler behandlinger du kan prøve.

Blåbær

Blåbær, et medlem af familien blåbær er en europæiske og vestlige asiatiske frugt, kendt for sine lovende helbredende kræfter, især for øjenproblemer. Blåbær er ansvarlig for at øge vision ved at styrke og beskytte nethinden mod betingelser gerne CME. Prøv at spise blåbær fem timer før udførelse af visuelle opgaver. For voksne 18 og ældre anbefales det at tage 55 til 115 g af friske blåbær tre gange dagligt, eller du kan tage 480 mg af blåbær frugt vandige ekstrakt tre gange dagligt. Blåbær er en svært finde, fordi de er vanskelige at dyrke, men læse afsnittet urt i din lokale landmands marked i sommermånederne. Blåbær i pilleform kan findes på GNC.

Bupleurum

Denne asiatiske plante er fantastisk til at forbedre øjet vision. Dens rige, grønne, grønne-lignende udseende har de fleste af sine helbredende kraft i roden, og de er egnet til at tilføje i din favorit supper og salater. Ifølge kinesisk tradition er øjenproblemer et direkte resultat af lever komplikationer. Bupleurum er kendt for at rense leveren og samtidig forbedre øjet vision samt. Hvis spise bupleurum rod, 1,5 til 3 g bør være tilstrækkeligt. Hvis tager den mere almindelige flydende ekstrakt, som kan findes på de fleste narkotika forhandlere, prøv 1,5 til 3 mL. Bupleurum anbefales ikke til nogen yngre end 18.

Goldthread

Disse tynde, dybt gul urter vokser i dele af Alaska og Canada. De urter yderst bitter smag tilskrives dens vækst i våde og fugtige områder, men det er kendt for sin øjeblikkelig behandling til en række af øverste organ organer. Dens funktion i øjet indebærer at reducere inflammation og heling infektion. Få fat i nogle fra din lokale landmands marked og sætte nogle i din te. Du kan også lade dem suge i 24 timer og skyl dem i dine øjne.

Lutein

Lutein er betragtes som en favorit for øje betingelser på grund af dens behandling af øjet samlede velbefindende. Denne antioxidant findes i grønne grøntsager, især i spinat og grønkål. Lutein kan tilbageføre CME og forebygger grå stær og blindhed. Tilføj spinat eller grønkål til din kost, eller besøge stof butikken for at finde lutein i pilleform. Lutein kosttilskud kommer i forskellige former, så det er vigtigt at følge anvisningerne på emballagen af typen du beslutter at bruge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com