Mesotherapy fungerer?

02/20/2010 by admin

Mesotherapy blev udviklet af den franske læge Michel Pistor i 1952. Mange kosmetiske kirurger på verdensplan har siden udført proceduren. Der er store medier hype omkring effektiviteten af mesotherapy. Succes og effektiviteten af mesotherapy er også kommet gennem mund-til-mund. Indspillet effektiviteten af proceduren, men kommer normalt gennem udtalelser fra folk, der har personligt oplevet vellykkede behandlinger. Ingen videnskabelige undersøgelser har bevist effektiviteten af mesotherapy.

Identifikation

Mesotherapy er en proces, der indebærer at indsprøjte visse stoffer, vitaminer, urter, kemikalier og andre stoffer i forskellige lag af din hud. Proceduren, der er gjort for at gøre din hud ser yngre. De mest populære brug af mesotherapy er at brænde uønskede og overskydende fedt og cellulite i din krop. Det kan også bruges til behandling af acne og hårtab.

Ikke-godkendte lægemidler

De lægemidler, der anvendes til mesotherapy er blevet godkendt af US Food and Drug Administration (FDA). Disse stoffer har imidlertid ikke været godkendt til kosmetiske formål involveret med mesotherapy. Når du gennemgår mesotherapy, sprøjtes din krop med de såkaldte "off-label" narkotika. Det betyder, at effektiviteten af proceduren ikke er omfattet af nogen form for FDA godkendelse.

Ingen videnskabelige beviser

Der er ingen konsekvens med hensyn til hvad der er i den kemiske blanding læger tilføre kroppen under mesotherapy. Hver læge er gratis at beslutte hvad der skal medregnes i blandingen. Mesotherapy er en helt ureguleret proces. Der er ingen standard videnskabelige beviser til at bevise, om mesotherapy virker, og hvis ja, hvor sikkert det er, eller om der er langsigtede bivirkninger involveret med det.

Tidsramme

Mesotherapy kan ikke behandle cellulite efter kun én injektion. Du vil sandsynligvis har brug for mellem 5-10 sessioner for at fjerne din fedt procedure. Injektionerne vil være behov for hver to uger for så meget som seks til otte uger. Du vil sandsynligvis opleve kortsigtede bivirkninger som ømhed, kløe og mild blå mærker for en dag eller to efter hver session. Mild hævelse vil sandsynligvis forekomme i op til tre dage efter hver procedure. Efter mesotherapy er det muligt, at din cellulite kan vende tilbage, så du bliver nødt til at have gentaget sessioner i fremtiden for at holde det under kontrol.

Advarsel

For ca $150 per session, kunne mesotherapy behandling nemt blive et dyrt vægttab plan med uforudsigelige resultater. Mennesker har oplevet smerte, allergiske reaktioner (såsom nældefeber), hævelse og endda vægtøgning som følge af gennemgår mesotherapy behandling. Hud sår, infektioner og ardannelse er yderligere mulige bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com