Defibrillator specifikationer

05/03/2010 by admin

Defibrillator specifikationer

En defibrillator er en enhed, der leverer en elektrisk ladning til hjertet at nulstille en arytmi eller hurtig hjerte uregelmæssigheder eller genstarte et standset hjerte. Personer med minimal sundhedspleje viden eller erfaring kan erhverve en defibrillator med de korrekte specifikationer.

Haster

Nogen traumer af hjertet kan være livstruende, så det er bydende nødvendigt, at en defibrillator har gangen afgift på mindre end 5 sekunder for maksimal energi. Batteriet skal have en skik levetid på mindst 90 minutter eller 40 afgifter.

Alsidig

En defibrillator er forpligtet til at betjene både manuelt og i Automated eksterne defibrillering tilstand eller AED. Det er absolut nødvendigt for defibrillator have mulighed for at ændre en arytmi eller unormal hjerterytme tilbage til normal rytme, har en begivenhed sammendrag facilitet for registrering og udskrivning og har sin egen selv-test kontrol før brug og nedsat funktion.

Magt

Defibrillatoren skal kunne stoppe arytmi inden for en maksimal energi af 360 joule. Voksne og pædiatriske paddles med kontakt indikatorer skal være tilgængelige og enheden skal være i stand til at levere energi i intervaller af 1 til 2 joule.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com