Hvordan til at bestemme, hvor høj en person er i centimeter

10/07/2016 by admin

Hvordan til at bestemme, hvor høj en person er i centimeter

Det moderne metriske system er også kendt som The International System of Units. Systemet kredser omkring basisenheder, som måleren, og er opdelt i enheder af 10. Fordi det meste af verden bruger det metriske system (USA er en undtagelse), skal du vide, hvordan man konvertere inches til centimeter.

Instruktioner

• Måle personens højde. Har ham fjerne hår smykker og sko og lade sit hår. Væggen skal være flad og ikke har nogen støbning. Personen, der skulle stå oprejst med hans ryg, balder og hæle mod væggen. Hans øjne bør kigge ligeud. Brug en flad, hård objekt, såsom en bog, til at danne en ret vinkel med væggen. Mark hvor toppen af personens hoved hviler. Bruge en tape foranstaltning for foranstaltning fra gulvet til mærket.

• Konverter imperial standard målinger til metrikværdien. Én tomme er lig med 2,54 cm. Hvis du kender personen, der er 64 tommer, blot gange 64 af 2,54 for at få antallet af inches. I dette tilfælde er personen, der 162.56 centimeter. Hvis du kender hans højde i fod og tommer, skal du først konvertere dette nummer til inches. Der er 12 inches i hver fod, så en person, som er 5 fod og 4 inches er 64 tommer. Brug af metriske til standard lommeregneren beliggende i afsnittet ressourcer, hvis det er nemmere for dig.

• Konverter meter til centimeter. En centimeter er en hundrededel af en meter; der er 100 centimeter i en meter. Hvis du kender personen er 1,4 meter høj, simpelthen mangedoble antallet af meter af 100. Så en person, som er 1,4 meter høje er 140 cm.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com