Slynge kirurgi komplikationer

10/06/2016 by admin

En suburethral slynge er en type operation udført på kvinder til at korrigere inkontinens (manglende evne til at kontrollere vandladning). Denne operation tendens til at have en høj succesrate, men der kan være forskellige komplikationer, der opstår fra kirurgi. Hvis du bemærker disse komplikationer, skal du kontakte din læge straks.

Baggrund

Slynge kirurgi bruger syntetisk materiale til at lukke urethrae sphincter (en ringlignende muskel), som er knyttet til blæren, der åbner og lukker for at frigive urin. En læge udfører kirurgi enten gennem blæren eller gennem skeden med en laparoskopisk enhed forårsager minimal smerte eller synlige ar. Denne operation fjerner de kvinder Ufrivillig vandladning problem, som kan være forårsaget af stress, der påvirker elasticitet af sphincter, eller af en overaktiv sphincter.

Slynge Erosion

Syntetisk slynger kan erodere overarbejde. Hvorvidt slyngen vil erodere afhænger af syntetisk materiale, der anvendes. Gortex slynger har en højere sats af erosion, der kræver udskiftning i op til 22 procent af patienter efter en 1995 undersøgelse offentliggjort i fødselslæge gynækologi. Alternativt har Mersilene mesh slynger en lavere sats på erosion. Ikke desto mindre slynge erosion, frembyder alvorlige medicinske problemer for patienten, men kan forårsage ufrivillig inkontinens, og en udskiftning vil være nødvendig.

Irritation

Desværre kan slynge procedure have uforudsigelige påvirker på den kvindelige patient. Nogle kvindelige patienter kan opleve irritation fra indsættelsen af en syntetisk sling. Denne irritation er mere udbredt inden for den første uge efter indgrebet. Fyrre til halvtreds procent af kvinder med slynge procedurer oplevede en nedgang en uge efter indgrebet, og kun ti procent stadig havde irritation ti uger efter operationen.

Tømme dysfunktion

Tømme dysfunktion refererer til en abnormitet i vandladning proces. Overskydende spænding i slyngen, der opstår efter operationen kan forårsage tømme dysfunktion. Der er forskellige komplikationer, der kan forårsage overskydende spænding: tøven i vandladning, tynd og intermitterende urin stream, irritation og fastholde urin i blæren. Det mest almindelige problem er blæren ikke fuldstændig tømning. Læger vil normalt give et kateter til at hjælpe med dræning, indtil blæren fungerer fuldt ud genopretter.

Knogle anker komplikationer

Knogle ankre er en specifik proces med at binde suturer til skambenet bedre støtte slyngen. Denne suturering kan føre til en sjælden knogle bakteriel infektion kaldes osteomyelitis. Symptomerne på infektion omfatter hævelse over skambenet, smerte eller sårinfektioner, der ikke heler ordentligt. Behandling indebærer intravenøs antibiotika drypper og skal løses straks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com