Hjælpe med kræft overlevende medicinske regninger

10/04/2016 by admin

Omkostningerne ved kræft kan være betydelige. Ifølge National Institutes of Health udgjorde omkostninger forbundet med kræft i USA til ca $228.1 milliarder i 2008. Derudover ca 24 procent af amerikanerne i alderen 18-64 havde ingen sygeforsikring for i det mindste en del af året. Det er derfor ikke ualmindeligt for kræft overlevende til brug for hjælp med medicinske regninger.

CancerCare

CancerCare er en national nonprofit organisation, der giver gratis professionelle supportservices til kræft overlevende. I 2008 forudsat CancerCare hjælp til mere end 100.000 mennesker. Ud over at give kræft overlevende med økonomisk hjælp, støtte CancerCare tilbyder gratis rådgivning tjenester, grupper, uddannelse workshops, publikationer og terapeutiske aktiviteter. For at kvalificere sig til gratis, tjenester og finansielle bistand, skal du udfylde en formular på webstedet CancerCare. Formularen kræver oplysninger om din indkomst, opsparing, udgifter og sundhed.

Offentlige og almennyttige hospitaler

Mange offentlige og almennyttige hospitaler tilbyder gratis programmer til enkeltpersoner, der ikke kan betale. For at finde et program som dette i dit community, ringe til din lokale hospital og bede om at tale med en socialrådgiver om "velgørenhed care" eller "ubemidlede pleje" programmer. Du kan også kontakte den National Cancer Institute kræft Information Service, der kan finde programmet, der er tættest på dig.

Kliniske forsøg

Kvalificerede kræft overlevende kan modtage gratis eller billig behandling ved at deltage i et klinisk forsøg. National Cancer Institute har en søgbar database over mere end 8.000 kliniske forsøg i øjeblikket accepterer deltagerne.

Farmaceutiske bistandsprogrammer

Farmaceutiske bistandsprogrammer yde hjælp med prescription drug omkostninger. Mange af disse planer yde bistand, uanset om du er forsikret eller uforsikrede. Du kan finde et program ved at besøge partnerskab for recept bistand hjemmeside på www.pparx.org.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com