Ion Generation til vandbehandling

10/08/2016 by admin

Ion generation er en vandfiltrering teknik hvorigennem forurenet vand er behandlet for at fjerne urenheder. Det udstyr, der anvendes til dette formål kan inddeles i to typer - blødgørere, der bruges til at behandle hårdt vand og forhindrer ophobning af uønskede urenheder i kedler og industrielle rør og deionizers i hvilke hydroxyl og ilt grupper erstatte mineralindhold.

Ion Generation

En ion er et elektrisk ladet atom. Det forudsætter en positiv ladning når det opgiver en elektron. Det er negativt ladede når det tager op en elektron. Når vandet strømmer forbi tæt placerede elektroderne, en elektrisk strøm er skabt, forårsager de ydre atomer af elektroderne blive positivt ladede på grund af elektron tab. Disse ioner kombinere med de negativt ladede cellevægge af bakterier, vira og svampe og forstyrre deres funktion, forårsager celler til at dø.

Applikationer

Vandbehandling gennem ion generation er udført i forskellige utilities såsom swimmingpools (som et alternativ til klor desinfektion), køletårne, hospitaler og plejehjem til at forhindre vækst af bakterier, som hovedsagelig trives på varmt vand og til drikkevand formål at forhindre dannelsen af desinfektion biprodukter.

Fordele

Ion generation har en længere residual effekt og dermed forbliver i vandet i længere tid. Derfor er det mere effektivt end UV-behandling. Ion generation virker fuldt ud i hele vandsystemet, selv i fjerntliggende end-point container og dele af systemet hvor der er langsomt rindende vand. Det er ikke afhængig af temperaturen af vandet og kræver meget lidt vedligeholdelse. Ion generation metoder forvolde ikke skade på ion distributionssystem og korroderer ikke. Som færre kemikalier der bruges i denne procedure, påvirkes mindre komponenter af ion-generatorer som låg og pumper. Yderligere, transport og opbevaring problemer er ikke stødt.

Ulemper

Fundamentalt, effektiviteten af ion generation afhænger af pH-værdien i vandet; Hvis pH-værdien er 9, for eksempel vil kun 10 procent af bakterier blive fjernet. Denne metode vil være mindre nyttigt, når der er mindre vand, eller når vandet stagnerer, og der er blindgyde punkter i systemet.

Betydning

Selvom vand har kapacitet til at rense sig selv i mindre omfang, er der mange forurenende stoffer, der forurener vandet, nedbryde og bo bag i jorden lag. Vandbehandling er derfor afgørende, især til drikkevand formål. Ion generation vandbehandling spiller en vigtig rolle i vandfiltrering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com