Vægt tab medicin sikkert for Type 1 diabetikere

04/17/2010 by admin

Ifølge oplysninger fra den amerikanske sammenslutning, diabetikere, type I-diabetes adskiller sig fra type II, idet det er en genetisk sygdom. I type I-diabetes, kroppen undlader at producere insulin, en opbevaring hormon, der er ansvarlig for shuttling blod sukker til fedt og muskel celler til opbevaring og brug, henholdsvis. Dette kræver behandling med kunstige insulin til at fremme et velfungerende. Men afhængighed af receptpligtig insulin ikke gøre dig udelukket fra at bruge recept vægttab piller så godt.

Vægt tab medicin

Konsultere din læge om muligheden for brug af receptmedicin vægt tab, når du ikke kan tabe sig gennem kost og motion alene. Dette er sandsynligvis tilfældet, hvis du har et BMI (body mass index) på over 27 sammen med andre medicinske komplikationer såsom forhøjet blodtryk eller sukkersyge. Opretholde en sund vægt er især vigtigt for personer med diabetes, som kroppen bliver mere og mere insulin resistente med højere niveauer af kropsfedt, nødvendiggør en stigende dosis af insulin til at producere den ønskede effekt.

Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic er der to generelle typer af vægt tab medicin, der er godkendt til brug af FDA--sibutramin (ellers kendt som Merida) og Orilstat (almindeligt kendt som Xenical). Disse stoffer virker ved at hæmme appetitten og reducere mængden af fedt, der absorberes af kroppen, henholdsvis. Det er vigtigt at kun bruge en FDA-godkendt vægttab medicin, hvis du har type I diabetes, da det er den eneste måde at sikre, at du ikke vil opleve uønskede komplikationer fra medicin, som FDA test sikrer sikkerhed. Fra 2009 er disse receptpligtig medicin ikke billige; de spænder fra $100 til $400 for en måneds forsyning.

Overvejelser

Husk at recept vægttab narkotika ikke er en licens til fortsat engagere sig i usunde vaner. I stedet bør de tjener som en motivationsfaktor til at hjælpe dig med at bryde cyklussen af destruktive livsstilsvalg, der fik dig til at kræve vægttab medicin i første omgang. Derfor kombinere din receptpligtig medicin med en sund kost, herunder masser af frugt, grøntsager, fuldkorn og magert protein, sammen med regelmæssige overholdelse med en øvelse plan til at hjælpe dig med at nå en sund vægt. Husk at disse receptpligtig medicin er ikke uden deres egne omkostninger og bivirkninger: nogle af de mere almindelige omfatter forhøjet blodtryk, hovedpine, mundtørhed, tarmproblemer (både forstoppelse og diarré), smerter i underlivet og oppustethed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com