Angeliq bivirkninger

04/18/2010 by admin

Angeliq er en receptpligtig medicin, der bruges til forvaltning af overgangsalderen. Medicinen virker til at reducere sveden af ansigtet og overkroppen, såvel som rødmen. Det bistår også i vaginal kløe, svie og tørhed. Medicinen består af to kvindelige hormoner: gestagen og østrogen. Som med enhver form for medicin, er der mulige negative bivirkninger, der kan opstå på grund af at tage Angeliq.

Meget almindelige bivirkninger

Disse bivirkninger er generelt ingen grund til alarm, at de har tendens til at stilne som kroppen vænner sig til medicinen. Dog bør bivirkningerne blive værre eller fortsætter, kan blive behov for lægehjælp. Disse bivirkninger omfatter hovedpine, smerter i brysterne, vaginal blødning, øvre luftvejsinfektion (ligesom almindelig forkølelse), ondt i maven og ben eller arm smerter.

Andre almindelige bivirkninger

Andre relativt almindelige bivirkninger af Angeliq er tegn på influenza (som kulderystelser og feber), rygsmerter, udvidet eller utilsigtet skade og sinus infektioner. Disse bivirkninger er også normalt ingen grund til alarm, da de næsten altid går væk egen hånd.

Alvorlige bivirkninger

I tilfælde af alvorlige bivirkninger er det nødvendigt at søge akut lægehjælp hurtigst muligt. Nogle potentielt skadelige bivirkninger af medicinen omfatte angst, hjerteanfald, slagtilfælde, forhøjet kalium, demens, depression, blodpropper, æggestokkene eller brystkræft og galdeblæresygdom.

Leverskader

Leverskader er en anden alvorlig sideeffekt af Angeliq. Hvis du har mistanke om leverskader, skal du søge lægehjælp hurtigst muligt. Nogle tegn på leverskader omfatter smerter i den øvre højre del af maven, gulfarvning af huden og hvide i øjnene, og mørkt farvet urin.

Allergiske reaktioner

Allergiske reaktioner er også anses for at være alvorlige bivirkninger af Angeliq. Mennesker, der oplever allergiske reaktioner over for medicin skal få akut medicinsk hjælp. Tegn på allergisk reaktion over for Angeliq er problemer med at synke eller åndedrætsbesvær, hvæsende vejrtrækning, hævelse, kløe, hududslæt og bryde i bistader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com