Hvordan man kan hjælpe et barn med angst Over bakterier

11/20/2012 by admin

En fobi er en overvældende frygt, der greb patienten, selv om han kan indse det er irrationel. En fobi kan have langvarige virkninger på en person og påvirke hverdagen i et urimeligt omfang. At hjælpe et barn med en Kim fobi er lidt tricky. De fleste fobier håndtere urimelig frygt for genstande eller situationer, der udgør lidt eller ingen fare for personen. Børn lærer i skolen handler om håndvask teknikker og magt for bakterier at gøre dem syge. Forklarer, at den besættende frygt er irrationel ikke giver mening for dem, men der er måder, du kan hjælpe barnet til at overvinde denne frygt.

Instruktioner

• Statuere et eksempel. Mange børn udvikle fobier ved at se en ven eller familie medlem og deres reaktion på bakterier. Måske er mor eller bedstemor en smule besat med rengøring eller håndvask; barnet skal blive vist, hvordan at holde tingene i perspektiv.

• Indse at frygten at barnet er meget reel og kan være invaliderende, hvis det holder ham fra at nyde livet. Lyt til barnets frygt med et åbent sind – giver udtryk for sin trepidations og står over for sin frygt kan tage væk magt af fobi.

• Uddanne barn om sundhed praksis, der kan bruges til at undgå bakterier og få syge, som god håndvask færdigheder, ved hjælp af antibakterielle geléer når det er relevant, ved hjælp af en væv, når hoste eller nysen og andre teknikker, sund fornuft.

• Støtter barnet når fobi bliver alt for tidskrævende; aldrig forklejne barnets følelser, ifølge mayoclinic.com. Lære barnet afspændingsteknikker såsom visualisere bakterier går ned vasken afløb og fortæller sig selv gentagne gange, "Jeg har gjort alt, hvad der er behov for."

• Undervise positive måder at håndtere med fobi. Fortæl barnet at vurdere frygten på en skala fra 1 til 10, med 1 er den mindste bange og 10 er mest, ifølge kidshealth.org. Dit barn vil snart indse, at denne frygt ikke er så slemt som han troede.

• Søge hjælp hos en professionel hvis fobi holder barnet fra at være i stand til at fungere på en daglig basis uden unødig stress. Barnets børnelæge kan ordinere medicin for at hjælpe barnet med angst, eller lægen kan føle barnet har brug at tale med en psykolog. Lad ikke irrationel frygt regel barnets liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com