Hvad er et hjem behandleren opgaver?

04/16/2010 by admin

Hvad er et hjem behandleren opgaver?

Hjem behandlere hjælpe ældre, kronisk syge og kognitivt svækkede mennesker, der har brug for hjælp, bor i eget hjem. De hjælper også handicappede mennesker, gå til arbejde og forblive engageret i deres lokalsamfund. I de fleste tilfælde hjem sundhed udbyder arbejder med mennesker, der kræver mere pleje end familie eller venner kan give. De hjælper udledes hospitalspatienter, der har kortsigtede og langsigtede behov. De tjenester, som disse hjem sundhed agenter varierer.

Husholdning og hjemmegående tjenester

Hjem sundhed udbydere giver lette rengøring og opgaver. Disse opgaver omfatter Tøjvask, shopping, Strygning og skifte sengetøj. Det er også almindeligt, at et hjem sundhed udbyder til at tilberede måltider til patienter og løbe ærinder.

Bistand med dagligt levende aktiviteter

Hjem sundhed udbydere kan hjælpe deres patienter med dagligt levende aktiviteter. Disse aktiviteter omfatter at komme ud af sengen, badning, dressing og grooming. Nogle udbydere arbejde alene med en patient; andre har flere patienter. Andre opgaver kan omfatte transport af patienter til aftaler og andre aktiviteter, ud-af-the-home.

Sygepleje bistand

Fastsat af hjem sundhed udbydere kan også omfatte overvågning blodtryk, kontrollere temperaturer og efter andre medicinske protokoller såsom administration af medicin.

Uddannelse

Hjem sundhed udbydere uddanne og træne patienter og familiemedlemmer om sundhedspleje-relaterede spørgsmål. For eksempel, kan hjem sundhed udbydere lære familiemedlemmer at forberede måltider for en patient på en streng diæt. De tog familie og venner til at tage sig ordentligt af deres kære.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com