Migræne kan være forårsaget af ændringer i luftfugtighed?

05/03/2013 by admin

Migræne kan være forårsaget af ændringer i luftfugtighed?

Migræne ramte og læger mener, at fugt kan være en udløser for migræne (Se referencer 1). Høj luftfugtighed kan være en migræne udløse i nogle tilfælde, undersøgelser viser, at lav luftfugtighed og en kombination af vejret faktorer, herunder barometertrykket ændringer, er lige så eller mere tilbøjelige til at forårsage migræne (Se referencer 2).

Betydning

Migræne smerter og symptomer påvirker omkring 16 procent af befolkningen, 303 millioner på verdensplan, ifølge World Health Organization (Se referencer 3).

Udløsere

Læger behandling af migræne anerkender, at fugt kan være, hvad er kendt som en migræne "trigger" eller årsagen i kombination med kemiske og genetiske faktorer. Andre udløser omfatter for meget eller ikke nok søvn, hormonelle forandringer, stress og angst, eller ironisk, afslapning efter stress, alkohol, koffein eller fødevarer, der indeholder nitrater, tryamine, MSG eller aspartam. Ikke alle migræne ramte vil reagere på alle udløsere, og undertiden en kombination af udløser er nødvendige for at forårsage en migræne (Se referencer 1).

Beviser

I en undersøgelse af migræne ramte, sammenholdt med New England Center for hovedpine i Connecticut, fandt Dr. Patricia Birgeneau prins, at en kombination af høj temperatur og luftfugtighed blev en trigger til 12 procent af deltagerne; 22 procent var påvirket af en kombination af lav fugtighed og lav temperatur. 51% af de syge blev påvirket af vejrforhold samlede (Se referencer 4).

Forebyggende behandling

At identificere hvilke faktorer, såsom høj eller lav luftfugtighed, udløse deres migræne kan tillade patienter at foregribe angreb. Syge kan være i stand til at undgå udløser, eller, i tilfælde af vejret, tage deres migræne medicin forud for et forventet angreb anlagt den af vejrforhold. (Se referencer 4).

Advarsel

Migræne kan være en alvorlig medicinsk tilstand. Konsultere din læge før du tager nogen medicin for migræne og ikke justere din recept uden din læge godkendelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com