Hvordan man bruger en lav Salt kost for at lette symptomer på Arthritis

04/13/2013 by admin

Spise for meget natrium, fundet i salt, væskeophobning årsager. Når kroppen bevarer vand, det stammer leddene og kan tilføje pres på leddene. I nogle arthritis patienter, kan natrium faktisk forårsage leddene, selv til at svulme. Brug en lav salt kost til at lette symptomerne på gigt.

Instruktioner

Kontroller, at du drikker nok vand. Seks til otte briller hver dag, otte ounces i hvert glas, er afgørende for at holde din krop i balance, når det kommer til væskeophobning. Drikker for lidt vand forårsager din krop til at klamre sig til vand, forårsager væskeophobning.

• Reducere saltindtaget. Stop ryster salt på maden og tilføje salt til opskrifter. Tilføje urter, krydderier og krydderurter, der er lav-natrium i stedet.

• Læs ernæring etiketter. Du ønsker at spise produkter, der er lavt natriumindhold. Din samlede indtag bør være mindre end 2000 mg per dag. Holde styr på dine samlede indtag i løbet af dagen; Det er nemt at uheld gå over din grænse.

• Hvis du tager kortikosteroider, medicinen kan forårsage kroppen til at holde vand. Dette er endnu en grund til at se saltindtag og at spise et lavt saltindhold kost.

• Give kosten et par uger før at dømme om det virker eller ej. Du kan opleve hyppig vandladning i første omgang, som kroppen behøver ikke længere at beholde vand. Du kan også tabe et par pounds, som vandet forlader kroppen. Mindre vægt på leddene og mindre vand bør opbevaring føre til en svækkelse af smerte.

Tips & advarsler

  • Hold øje med skjulte kilder af natrium fælles krydderier såsom ketchup, sojasovs og salatdressinger.
  • Din krop behøver natrium, så ikke gå på en natrium-fri kost.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com