Naturlige måder at fremskynde dit stofskifte

03/31/2013 by admin

Metabolisme er den hastighed, hvormed din krop forbrænder kalorier via enhver proces, der foregår i løbet af dagen. Med andre ord, hver gang du bat en øjenvipper, tage et pust, løfte en vægt eller slippe en stol, brænder du kalorier. Hvis du tilfældigvis til at være overvægtig, hjælper fremskynde dit stofskifte øge din samlede kalorieforbrug og hjælp du forbrænder kalorier mere effektivt. Slutresultatet er flere vægttab, og der er flere måder at gøre det.

Hyppige måltider

Når du står op om morgenen efter en lang hurtigt og springe morgenmad, du stofskifte vil forblive lav. At kickstarte det, spise en afbalanceret måltid, såsom havregryn med fedtfattig mælk, granola bar eller en kop yoghurt og frugt. Derefter gå videre til at spise en lille, afbalanceret måltid hver 2-3 timer for resten af dagen. Hver gang du spiser en af disse måltider, har din krop til at brænde kalorier til at nedbryde maden. Hvis du har bare nok kalorier til at holde dig tilfreds, der vil være ingen venstre over til at blive lagret som fedt. Dette vil holde din metabolisme revving og din energi niveauer højt. Sørg for at spise ren kalorier og undgå højt fedtindhold, stærkt forarbejdede fødevarer, der kan bremse dit stofskifte. Gode valg omfatter frugt, grøntsager, magert kød, fedtfattige mejeriprodukter, bønner, fisk og fuldkorn.

Protein

Protein er en makronæringsstoffer, hjælper med at reparere muskelfibre, og det også aids i hormon dannelse. Når det kommer til dit stofskifte, har protein en høj termisk effekt, hvilket betyder at det tager en masse arbejde for kroppen at bryde det. Sørg for at få tilstrækkelig protein i din flere måltider. Eksempler kan nævnes kyllingebryster, Tyrkiet, magert oksekød, hytteost, æg, laks og tun. Gøre dine måltider en balance af proteiner, kulhydrater og sunde fedtstoffer. Et eksempel ville være en bagt kyllingebryst med dampet broccoli og brune ris.

Indtagelse af vand

Vand tilbyder mange fordele for kroppen. Det hjælper dig med at holde hydreret, smører leddene, hjælper med at kontrollere appetit, skyller giftstoffer fra systemet og kan bidrage til at øge dit stofskifte. Institute of Medicine anbefaler, at kvinder får 2,7 samlede liter vand om dagen og at mænd får 3,7 liter om dagen.

Vægttræning

Musklen er metabolisk aktive væv, hvilket betyder at det brænder kalorier, selv når du ikke bevæger dig. For at øge dit stofskifte, lave vægt øvelser, der involverer alle dine store muskelgrupper. Eksempler er bænk presser, skulder presser, bageste rækker, triceps extensions, biceps krøller og lunges.

Høj intensitet Cardio

Udføre hjerte-kar-træning kan også øge dit stofskifte. For virkelig at få mest muligt ud af det, gør det i en høj-intensitet mode hvor du oplever en "ilt gæld." Det betyder, at når du er færdig, din krop forsøger hårdt at komme tilbage til før udøve ilt niveauer, som medfører en forhøjet stofskifte i flere timer. Intervaltræning er et eksempel på Høj-intensitetstræning. For at gøre dette, start ved en let intensitet for 10-15 minutter. Derefter går alle ud i 60 sekunder, derefter i en let tempo i 60 sekunder. Gå frem og tilbage i 20 minutter og slut af med en let 10-15 minutters nedkøling. Hjerte-kar-motion og eksempler på løb, cykling, elliptiske uddannelse, roning trappe træde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com