Dødsfald forårsaget af Urosepsis & fejlbehandling

04/06/2013 by admin

Dødsfald forårsaget af Urosepsis & fejlbehandling

Urosepsis, en voldelig immun reaktion på visse infektioner i urinvejene, kan let føre til døden, medmindre lægerne behandler det hurtigt og aggressivt. De bakterier, der forårsager septisk sygdomme har tendens til at bytte om hospitalspatienter, hvilket gør sundhedspleje miljøer en kilde til infektion. Dødsfald som følge af urosepsis kan stamme fra rutinemæssige lægeundersøgelser eller omsorgsperson uagtsomhed, og nogle urosepsis tilfælde har ført til fejlbehandling dragter.

Urosepsis

Urosepsis refererer til en bestemt type tilstand, der kaldes sepsis. Mayo Clinic definerer sepsis som en yderst farlig immunsystemet overreaktion til en infektion. Tidlige sepsis er nemmere at behandle end svær sepsis eller septisk shock. Symptomer på svær sepsis omfatter hud mottling, mental og respiratoriske problemer og nedsat urin funktion. Hvis denne betingelse skrider til septisk chok, blodtryk dalende og patienten kan dø. Ifølge Ercole Concia af universitetet i Verona tegner urosepsis, eller sepsis fra en urinveje infektion, sig for 20 til 30 procent af sepsis tilfælde.

Behandling af Urosepsis

Behandling af urosepsis eller enhver anden form for sepsis bør begynde så hurtigt som muligt at fange sygdommen i sin tidlige fase. Mayo Clinic viser flere behandlingsmuligheder for sepsis, herunder antibiotika, blodtryk medicin, ilt og indførelsen af væsker gennem en vene. Hvis en medicinsk implantat, tube eller absces har forårsaget infektionen, kirurger kan have til at fjerne den.

Urosepsis i hospitaler

Bakterier, der forårsager sepsis lidelser, herunder urosepsis, lurer ofte inden for hospitaler og andre sundhedsfaciliteter. Et højt profilerede tilfælde rapporteret på CNN og andre nyhedstjenester involveret model Mariana Bridi da Costa, der besøgte et hospital i Brasilien for nyresten. Et par dage efter at diagnosen, vendte hun tilbage til hospitalet i en tilstand af septisk chok, dør inden for et par uger af sin oprindelige hospital besøg. Ifølge KevinMD.com, der de bakterier der er ansvarlig for hendes urosepsis, Pseudomonias aeruginosa, angreb næsten alle sine ofre i hospitalet miljøer, hvilket betyder, at Bridi da Costa sandsynligvis indgået infektion under en Urologisk undersøgelse på sygehuset.

Fejlbehandling

Urosepsis tilfælde på hospitaler eller plejehjem gå nogle gange til rettergang som medicinsk fejlbehandling tilfælde. Advokater USA beskriver uredelighed som en form for faglig forsømmelighed, der skader det professionelle 's klient. Et sådant tilfælde rapporteret af sundhedspleje udbyder serviceorganisation involveret død af en ældre kvinde fra urosepsis efter en urinvejsinfektion. Familiemedlemmer skylden kvindens hjem sundhedspleje service for død, hævder, at det havde undladt at behandle kvinde for tryksår, som til sidst førte til den dødelig infektion.

Overvejelser

Ifølge Mayo Clinic bære visse folk en større risiko for at pådrage sig sepsis. Disse grupper omfatter små børn, ældre, kræft eller HIV patienter, diabetikere, og afrikansk-amerikanere. Enhver, der lider af en kompromitteret immunsystem, herunder transplantationspatienter tage immun suppressant stoffer, kan blive udsat for øget risiko. Fordi hospitaler kan så nemt sprede bakterier, der forårsager sepsis, risikerer langsigtede hospitalspatienter, især dem med åbne sår, også at pådrage sig sygdommen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com