Hvad er fordele & ulemper ved Home Health Care?

02/18/2010 by admin

Hjemmeplejen er dygtige sygepleje pleje, fysisk, tale eller ergoterapi leveres i patientens hjem i stedet for i en stationær eller ambulant facilitet. Hjemmeplejen er en Medicare fordel, og Medicare lovgivning relateret til hjem sundhedspleje kvalifikationer betragtes som standard i branchen. Private forsikringsselskaber kan også tilbyde hjem sundhedsmæssige fordele, der kan afvige en smule fra Medicare fordele. De fleste hjem sundhed agenturer opererer under Medicare retningslinjer for Medicare er den mest almindelige betaler kilde for den enkelte modtager hjem sundhedsmæssige fordele.

Homebound krav

Den mest almindelige con hjem sundhedspleje fordele er at patienten skal hjem-bundet. I orden til Medicare og de fleste andre forsikringsselskaber til at betale for hjemmeplejen, patienten skal være ude af stand til at forlade hjemmet for at besøge en behandlingsvirksomhed eller til andre formål. Hvis forlader hjemmet kræver betydelig bistand, såsom brugen af hands-on bistand af en anden person, er yderst beskatningsrettigheder for patienten, eller er sjældne og medicinsk behandling, patienten kan også betragtes som hjem-bundet.

Kortsigtede behandling

Hjemmeplejen er generelt anses for at være en kortvarig behandling, typisk varer cirka seks uger. Der er ingen forordning angiver længden af tid en patient kan modtage hjemmehjælp, dog hjem sundhed agenturet skal fortsætte med at bevise, at patienten har behov for faglært pleje. Hjemmeplejen er som regel også en del tid, varer mindre end 28 timer pr. uge, så det ikke er en altomfattende løsning for patienter, der kræver pleje døgnet rundt.

Omkostninger

Der kan være co-betalinger tilknyttet hjemmeplejen, som er en del af udgifterne til pleje til betales af patienten. Dette varierer fra stat til stat, og kan variere afhængigt af betaler kilden. Varigt medicinsk udstyr, såsom kørestole og iltkoncentratorer og medicin er kun delvist betalt af hjem sundhed agenturet, med en sædvanlige egenbetaling på 20 procent for patienten. Denne omkostning kan dog betydeligt mindre end hvis en patient blev betale den samlede pris ud af lommen.

Komponenten hjem

Hjemmeplejen er bekvemt for patienter for hvem det er svært at forlade hjemmet. Hjem sundhedspleje fordele tillade patienter at modtagne nødvendige faglærte pleje uden at forlade hjemmet, herunder mere avanceret vedligeholdelse, såsom skiftende katetre og intravenøs terapi. Det er muligt for patienter at komme hjem fra hospitalet før og modtage hjem sundhedspleje i stedet for forlænget hospitalsophold, under nogle omstændigheder.

Private betalings muligheder

Hvis en person kræver døgnet rundt pleje eller omsorgsperson tjenester på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, er det muligt for familien at hyre en ikke-medicinsk in-home behandleren. Disse tjenester skal betales privat. Ikke-medicinsk hjemmeplejen agenturer tilbyde en vifte af tjenester, herunder rengøring, personlig pleje, transport, tilberedning af måltider og mere, selv om tjenesterne kan være ganske dyrt.

Svig

Hjem sundhedsindustrien er underlagt hyppige kontrol, at mistanke om forfalskning dokumentation for at kvalificere personer for pleje eller regningen for tjenester, der ikke leveres. Denne praksis kører op udgifter til hjemmeplejen, og bidrager til skyrocketing sundhedsudgifterne i almindelighed. Vælge en velkendt leverandør og nøje overvåge dine regninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com