Instruktioner til hvordan man rengøre en elefant øre skive

06/12/2014 by admin

Instruktioner til hvordan man rengøre en elefant øre skive

Elefant øre Washer er en fantastisk værktøj til at hjælpe rene opbygget voks ud af din øregang, sikkert og hurtigt. En ophobning af ørevoks mod din trommehinden kan ikke kun være smertefuld, men kan forårsage tab af hørelse (midlertidigt, så længe voksen forbliver), og det kan også stimulere nerveender forårsager du til hoste eller føler, at du har en kildre i halsen. Når du fjerner voksen, behøver du at vide hvordan at rengøre en elefant øre skive for at forhindre bakterier fra forurener kit.

Instruktioner

• Skru og fjern engangs mundstykke tip fra udløser toppen på sprayflaske. Engangs mundstykke tip omfatter gummi slange, der er knyttet til den spids, der er placeret i øret. Knivspids slangen på kraven hvor det forbinder til udløser toppen og dreje det mod uret til at fjerne den. Kassér den hele engangs mundstykke spids.

• Separate udløse toppen fra sprayflaske. Hold sprayflaske med den ene hånd og med den andre, twist hele udløser toppen mod uret indtil det kommer gratis og du kan adskille de to stykker.

• Fyld sprayflaske halvvejs med varmt vand og et par dråber af antimikrobielle flydende opvaskemiddel. Skrue udløser top på og Ryst flasken i et minut.

• Pumpe udløser flere gange for at trække sæbevand gennem trigger forsamling.

• Separate udløse toppen fra sprayflaske igen. Skyl sprayflaske med varmt vand (indtil der ikke sæbeskum vises i vandet). Vask og skyl udløser top med varmt vand.

• Fyld sprayflaske halvvejs med varmt vand kun (ingen sæbe). Skrue udløser toppen tilbage på og pumpe triggeren for at tegne den rent vand gennem. Fortsat sprøjtning indtil alt vandet er væk. Dette vil skylle sæben ud af indersiden af udløseren.

• Adskille de to dele igen og lad natten til tørre. Når de er tørre, skrue på en ny engangs tip til udløseren håndtag og din elefant øre vaskemaskinen er klar til brug igen.

Tips & advarsler

  • Hvis du er nervøs for at rense dine egne ører, gå til en læge eller klinik at få det gjort. Bedre for at have en rolig hånd ved hjælp af en elefant øre spændeskive til at fjerne opbygget voks så risikerer permanent skade hørelsen som du lærer.
  • Aldrig holde noget ind i din ørekanalen. Det er nemt at briste din trommehinden og selv ved hjælp af en vatpind i kanalen kan skubbe øre voks længere nede på tromlen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com