Den bedste kost hjælp til postmenopausale kvinder

10/25/2013 by admin

For Post-menopausale kvinder, som med nogen på alle alderstrin, er den bedste kost hjælp viden. Som en kvinde, der har gået igennem overgangsalderen, du behøver at vide om din krop og dens særlige behov, og du skal holde i sindet portion kontrol, kalorier og retningslinjer for sund kost.

Nye kostbehov

Hvis du er en post-menopausale kvinde, du har brug for mere calcium i din kost for at forhindre knogletab og knogleskørhed. Du har også brug for D-vitamin, fordi det hjælper din krop metabolisere calcium. Opsøge fødevarer, der indeholder calcium og Vitamin D, såsom mejeriprodukter, hvis de ikke allerede i din kost, og overveje kosttilskud for at sikre du får nok. Sollys er også en god kilde til D-vitamin, giver dig en anden grund til at tilbringe tid udenfor. Du kan også finde, at du skal skære ned på kalorier og øge din aktivitet, fordi den samme kost og livsstil, som opretholdt en sund vægt, når du var yngre kunne nu forårsager du til at få vægt. Konsultere en diætist til at finde ud af den ideelle daglige kalorieindtag for din kropsmasse, uanset om du har brug for at tabe sig eller bare vedligeholde din nuværende vægt.

Lære om Portion kontrol og kalorier

Et centralt element i enhver form for kost er at forstå dele. En diætetiske del er ikke altid hvad der serveres til dig i en restaurant eller selv hvad er indeholdt i et angiveligt single-del bekvemmelighed måltid. Læse fødevareetiketter. Tilberedt mad vil en liste over antallet af portioner det indeholder på ernæringsmærke; Se efter hvor der står "tjener nummer" og "antal portioner per container." Hvis der er fire portioner i objektbeholderen, ikke Spis det alt sammen til ét måltid, selvom det kan være, hvad den marketing del af emballagen antyder. Etiketten vil også fortælle dig antallet "kalorier per portion." For fødevarer uden etiketter er der bøger og hjemmesider, der indeholder lister over kalorier for fødevarer som kød, grøntsager og frugter, eller restaurant fødevarer. Den bedste måde at forstå om du måske nødt til at skære ned på kalorier er at beregne antallet af kalorier i alle de fødevarer, du spiser og sammenligne det med din ideelle daglige kalorieindtag.

Stræbe efter sund kost

Lede efter måder at tilføje mere frugt og grønt til din kost. Grøntsager, især, er gode valg for postmenopausale kvinder, fordi de har typisk et lavere indhold af sukker end frugt gør. Prøve for i alt fem portioner af grøntsager og frugt hver dag. Vælge fuldkorns alternativer til hvidt brød og regelmæssige pasta og ris. Disse har mere fiber og næringsstoffer i dem end deres raffinerede alternativer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com