Hvordan man starter en største taber udfordring

11/04/2013 by admin

Hvordan man starter en største taber udfordring

Den Biggest Loser er en populær tv-show dedikeret til sundhed og fitness. Showet består hovedsageligt af ugentlige udfordringer samt gammeldags fysisk træning. Det også lærer sine deltagere sund mad valg, som hjælper fremskynde vægttab proces. For at starte en Biggest Loser udfordring, skal du tage hensyn til alle disse faktorer og overholde bestemte regler og forordninger.

Instruktioner

• Kontakte alle potentielle deltagere. Disse bør omfatte både vægt tab skeptikere samt entusiaster. Motivation vil typisk opnås arbejder med dem, der er mere aktive.

• Sæt realistiske vægt tab mål. Biggest Loser showet er sammensat af fagfolk, således er mængden af vægttab kan ikke sammenlignes i tv-serien. Afhængigt af deltagernes livsstil og tidsplan, planlægge den udfordring livscyklus i overensstemmelse hermed. For kortsigtede mål, kan 4-6 uger være ideel, mens 3 til 6 måneder kunne passe en langsigtet udfordring.

• Organisere en attraktiv belønningssystem. Angive et bestemt beløb skal gives i slutningen af Biggest Loser udfordringen, eller enhver anden belønning. Mere fristende belønningen, forventes mere motiveret deltagerne at forblive.

• Holde styr på dine fremskridt. For at øge chancerne for at vinde Biggest Loser udfordringen, analysere dine spisevaner, din fysiske tidsplan, og hvor meget du har tabt, hvis der er noget, i en given uge. Dette vil hjælpe dig med at revurdere din nuværende strategier og hjælp du indstille nye vægt tab metoder, hvis det er nødvendigt.

• Organisere ugentlige veje-ins blandt alle deltagere. Sikre, at dette sker med samme vægt skala og at alle er til stede under arrangementet.

• Bruge mindre belønninger for hver forbifarten uge eller måned. Igen, dette hjælper med at holde alle deltagerne motiveret af ikke at miste synet af deres mål. For eksempel, præsentere en fordel i et pund hver to uger, som vil blive tildelt til personen med den højeste procentdel af vægttab i den givne periode. I slutningen af konkurrencen, vil denne "virtuelle" pund blive tilføjet til den samlede procentdel af vægttab. Denne fordel vil gøre de heldige deltager en potentiel vinder.

Tips & advarsler

  • Konsultere din læge før du begynder enhver vægttab program.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com