Hvad er en hurtig måde at få muskel størrelse og brænde fedt?

11/01/2013 by admin

Hvad er en hurtig måde at få muskel størrelse og brænde fedt?

To af de mest almindelige fitness mål er at få muskel størrelse og at forbrænde fedt-- og folk håber ofte at gøre begge dele på samme tid. Disse to mål er naturligvis lettere at sætte end at nå, hvilket er grunden til så mange mennesker er overladt søger efter nye ideer og tilgange. Men vil du finde at beherske et simpelt sæt af principper, træning og konstruere en sunde ernæringsmæssige program, du kan gøre gode fremskridt i retning af at nå disse mål.

Tunge vægt kredsløb uddannelse

En god træning for at opnå muskel størrelse og brændende fedt samtidig er tunge vægt kredsløb uddannelse. En specielt god strategi er "høj intensitet uddannelse", eller tryk.

Den første Kerneprincippet om HIT er at arbejde hele din krop i en enkelt, hurtig session to eller tre gange om ugen. Arbejder alle dine store muskelgrupper på én gang vil maksimere din muskelstimulation og frigive en stor mængde af testosteron og andre gavnlige hormoner ind i dit system.

Den anden vigtigste princip af HIT er at minimere eller helt fjerne resten under træning, mens du bruger tunge vægte for en mid-niveau antal gentagelser. Dette svarer til en regelmæssig circuit træning rutine og giver alle de samme fordele, hjerte-kar- og fedt-brænding. Men ved hjælp af tungere vægte, du stimulere mere muskelvækst.

Den sidste hovedprincippet i HIT er at fokusere på sammensatte øvelser, der er øvelser, der bruger mere end ét sæt af leddene i din krop. Bænkpres, hvor dine skuldre og albuer bliver brugt, er et klassisk eksempel på en sammensatte motion. Flytte fra en øvelse til den næste, at udfylde kun én eller to sæt pr. øvelse og ikke hvile mellem sæt.

Højt proteinindhold, lavt kalorieindhold kost

Den anden komponent skal du hurtigt få muskel størrelse og forbrænde fedt er en effektiv ernæringsmæssig strategi. For at opbygge muskler hurtigt, skal du maksimere din proteinindtag, mens brændende fedt kræver, at du reducerer din totale kaloriefattige belastning. Hvis du vil være i stand til at trække off begge disse modsatrettede idealer, skal du få din protein fra magre kilder og omfatter protein i alle måltider.

Fjerne forarbejdede junk fødevarer fra din kost, og sikre, at alt, hvad du spiser har et formål. Opdele dine måltider i mindre portioner, som du nyde hele dagen. Dette vil hjælpe med at holde dig i dine mål ved at forhindre dig fra mellemmåltider unødigt eller overspisning, og det vil også hjælpe dit stofskifte kører så effektivt som muligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com