HCG & motion

09/24/2016 by admin

HCG er et hormon, der udskilles af kroppen under graviditet. Forkortelse for humant choriongonadotropin, HCG er fundet i både mænd og kvinder. Under graviditet, dette hormon er produceret i overskud og styrer metaboliseringen af kvinden. Når moderkagen er dannet, er hormonet derefter produceret af moderkagen gennem løbet af graviditeten. HCG diæt består i at tage disse hormoner syntetisk i form af oral medicin eller indsprøjtninger til at udløse stofskifte. Dette hormon bruges i små portioner som led i denne strategi, kost.

HCG diæt

I forbindelse med hormon sekretion niveauer under graviditet bruger denne kost en meget lille del af dette hormon for at udløse stofskifte. Som et resultat anbefales til både mænd og kvinder og er siges at være sikkert.

Det vigtige aspekt af at gøre HCG kosten arbejde er et meget lavt kalorieindhold diet af 500 kalorier. Med HCG skudt, udløses hypothalamus til at mobilisere fedtet og frigive det til energi. Som et resultat forbrænder af krop lagret fedt at miste op til 1-2 lbs af lagret fedt hver dag.

HCG og motion

Med mange vægt tab planer gå kost og motion hånd i hånd. Men i traditionelle HCG diæt, motion frarådes. Det foreslås, at dette negativt vil påvirke udholdenhed af enkelt på en 500 kalorie diæt.

Intens træning anbefales ikke, da dette vil reducere virkningerne af HCG. Kroppen når det brænder flere kalorier allerede på et lavt kalorieindhold kost går i sult-tilstand. Som et resultat af krop begynder at lagre fedt i stedet for brænde det. De blandede signaler til kroppen vil reducere effektiviteten af HCG diæt. Intens motion på en HCG diæt kan være meget farlige og risikoen for den enkelte passerer eller bliver dehydrerede hurtigt er meget høj.

Under kost anses walking at være den mest passende motion, hvis det er for kortere varighed ca 20 minutter eller 1 til 2 miles. Men forsigtighed skal udvises mens du går og pleje skal tages, at intensiteten ikke steget for at selv jog. Husk, det er meget vigtigt at bo hydreret og overvåge puls under træning.

En anden anbefaling er at praksis Yoga med kosten. Dette vil bidrage til at øge styrke og fleksibilitet. Også en fokuseret sind påberåber sig fornyet engagement til kosten. Yoga hjælper også til at opbygge muskelmassen og samtidig HCG hjælper mister faktum. Så anbefales Yoga, faktisk at supplere HCG kost.

Selv om motion er begrænset, er HCG kost motiverende for dem at holde sig til det og tabe som følge. I slutningen af perioden kost, med bedre vægttab resultater og fornyet energi, motivation til at udøve er højere, og med forhøjede energi niveauer, resultaterne er langt mere effektiv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com