Kønslæbe teknik

09/29/2016 by admin

Kønslæbe er en form for kosmetisk kirurgi, der bruges oftest til at reducere størrelsen af de små skamlæber. Dette er huden omkring skedeåbningen. Som samfundet er blevet mere accepterende over for forskellige typer af kosmetisk kirurgi Kønslæbe er blevet mere udbredt.

Almindelige årsager til Kønslæbe

I fleste kvinder, små skamlæber ses kun, når benene adskilles. Den generelle anatomi er at de store skamlæber vil dække eller skjule de fleste, hvis ikke alle, af de små skamlæber, når benene er lukket eller tæt sammen. Der er tilfælde, hvor små skamlæber er usædvanlig stor og forbliver synlig, når benene er tæt eller kun skiltes lidt.

Denne udsatte små skamlæber kan resultere i selvbevidsthed og en distancering i relationer. Ud over forlegenhed kan det også medføre ubehag under samleje, under træning, eller når iført stramme bukser. Afhængigt af hvor stramt er bukserne eller andre lavere-krop dækker usædvanlig struktur kan være synlige selv når kvinden er fuldt påklædt.

Denne udvidede små skamlæber er oftest sympatiske, eller bestået fra forælder til barn. Der er også tilfælde, hvor små skamlæber størrelsen kan øges af hormonelle forandringer eller fødsel.

Kirurgi

Der er tre almen kirurgi stilarter til rådighed for en kirurg og deres patient, når de overvejer Kønslæbe. Traditionelt, fjerner en plastikkirurg eller gynækolog udfører Kønslæbe eller skamlæber reduktion, den del af små skamlæber, der fortsat er udsat med benene lukket. Kirurgen derefter syr over den rå kant.

Den anden kirurgiske teknik kræver kirurgen at reducere den overskydende væv af de små skamlæber ved at fjerne en kile af væv fra centrum. Kirurgen så samler den øverste og nederste dele af de små skamlæber. Brug af denne teknik, er kirurgen stand til at opretholde en naturligt udseende labial kant.

Den tredje kirurgi tilgængelige inkorporerer lasere. Med laser reduktion Kønslæbe anvendes lasere til trim off overskydende små skamlæber. Mens denne procedure tager mindre tid, giver processen ikke mulighed for en normal udseende af skamlæbers kanter.

Anæstesi

Kønslæbe kan udføres med lokal anæstesi, niveau 2 IV sedation eller en niveau 3 generel anæstesi. Mens nogen af tre er acceptable, foretrækker de fleste kirurger IV sedation. Niveau 2 IV sedation er generelt concidered sikrere med ingen af ubehag i generel anæstesi, herunder men ikke begrænset til: post-op døsighed, kvalme, opkastning og endotrachial post kirurgisk effekter. Endotrachial refererer til levering af de gasser, der anvendes til at fremkalde bevidstløshed i patienten ved at indsætte en tube i luftrøret eller luftrør.

Recovery og post-op pleje

Mens helbredelse tid kan variere fra person til person, er den generelle restitutionstid omkring 10 til 14 dage. Generelt er patienten lov til at vende hjem dagen efter operationen med anbefaling til at slappe af, at undgå sidder i længere tid (f.eks. en udvidet biltur) og til at deltage til feminin hygiejne flere gange om dagen. Hygiejne anbefalinger er generelt at vaske med en intim hygiejne sæbe eller med en mild antiseptisk sæbe efter hver toilet brug. Også rådes er brugen af en feminin pad, ændrede regelmæssigt.

Omkostninger

Mens en bestemt pris ikke kan gives for hvert enkelt tilfælde Kønslæbe, spænder det generelt fra $3.500 til $8.000. Variationen skyldes en række faktorer, herunder hvor lægen praksis. Dette gebyr dækker ikke diverse ekstraomkostninger, kun den kirurg honorar.

Mens der er medicinske grunde til at udføre denne operation, liste de fleste medicinske forsikringsselskaber Kønslæbe under kosmetisk kirurgi. Mærkning som kosmetiske vil, i de fleste tilfælde betyde at forsikringen ikke dækker meget, hvis nogen, af omkostningerne forbundet med proceduren.

Der findes omfattende alt fra den rådgivende læge. Potentielle patienten bør passe at denne total omfatter enhver og alle omkostninger, der kan pådrages. Fleste kirurger, der tilbyder Kønslæbe tilbyder også finansieringsmuligheder og potentielle patienter får ofte flere muligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com