Øvelser til at gøre hænder sund & stærk

08/14/2013 by admin

Opbygge styrke i hænderne er vigtigt - især hvis du har oplevet en hånd skade og forsøger at genopbygge styrke i hånden. Extreme strækker eller øvelser skal ikke gøres for at gøre hænderne sund og stærk, men konsekvent arbejde skal gøres for at fremme hånd sundhed.

Styrke-øvelser

De øvelser, der er forbundet med at lave hænder stærk er ikke intens. En af de bedste øvelser omfatter blot du åbne og lukke din hånd. Selv om der er ingen modstand tilbydes med denne øvelse, gør det hånd muskler gå gennem bevægelser behov for sund brug.

For at gøre denne øvelse sværere og mere effektive til at opbygge styrke, holde en tennisbold og åbne og lukke hånden omkring den. En tennisbold er den bedste form for bolden at bruge fordi det let passer ind i en hånd, og fordi dens elasticitet tillader dig at klemme og føler modstand.

En lidt mere intens form for denne øvelse kan gøres ved at købe og bruge en hånd greb. Greb kan findes i mange sportsudstyr butikker. Disse greb er bygget til at passe dine hænder og er svære at klemme; Derfor er de effektive til at yde modstand og opbygge styrke.

Sund strækninger

Der er en række strækninger, der kan gøres for at holde fingre og hænder fleksible og sund. En af de øvelser, der er gjort for at fremme sunde hænder omfatter du blot sætte din hånd foran dig med håndfladen vender væk fra dig. Bruge anden hånden forsigtigt men fast trække sig tilbage og holde din pegefinger. Gøre denne strækning på begge hænder. Efter stretching indeks fingre er afsluttet, trække sig tilbage på alle fire fingre. Gøre denne strækning på den ene side, og Gentag derefter på næste. Trække tilbage alle fingre på samme tid strækker palm og nedsætter risikoen for kramper i dette område af hånden.

Du kan også gøre nogle gentagelser af åbning og lukning af dine hænder for at gøre en knytnæve. Når du lukker din hånd, Placer din fingre oven på tommelfingeren. Når du åbner knytnæve, strække fingrene ud hele, således at de alle stretching i fem forskellige retninger.

Også kan du placere dine hænder sammen som hvis du bad. Udvide dine albuer og skubbe på din højre hånd med din venstre hånd, og vice versa. Hold hænderne sammen og gradvist flytte dine arme nedad. Denne strækning vil kunne mærkes på håndled og på siderne af fingrene.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com