Naturlige helbredelsesmetoder for Sinus problemer

08/31/2013 by admin

Problemer med bihulerne kan være ubehageligt, vedvarende og endda smertefulde. Foringer af sinus hulrum bliver betændte og øge deres produktion af slim. Dræning er reduceret, hvilket forværrer de trafikpropper og irritation. Symptomer omfatter typisk overbelastning og/eller løbende næse, postnasal drop og hovedpine. Smerten er ofte fokuseret bag øjnene eller i nærheden af kindben. Konventionelle behandlinger omfatter dekongestanter, saltvand næsespray, mundtlig eller nasale kortikosteroider og antibiotika. Mange mennesker foretrækker at bruge naturlige retsmidler til at behandle problemer med bihulerne.

Kunstvanding

Nasal kunstvanding er anbefalet af alternative sundhed praktiserende læger samt konventionelle læger. I sin enkleste form består nasal kunstvanding af benytter en saltvand næsespray, der er tilgængelige på de fleste kiosker, skyl og fugte den nasale passager. En mere involveret type af kunstvanding, som mere fuldstændigt skylninger nasal passage og bihuler, bliver mere populære. En neti pot (vist her) eller sprøjte flaske er fyldt med varmt saltvand. Stoffer som tea tree olie, grapefrugt frø ekstrakt lejlighedsvis, xylitol eller andre urter er tilføjet som godt. Næseskylning er en ayurvedisk praksis, og i studier ved University of Wisconsin blev vist sig at give effektiv lindring fra sinus symptomer.

Urter

Naturmedicin kan bruges som tinkturer, piller eller kapsler eller tages som en te. Hørfrø eller hør olie kan bruges til inflammation, som kan fælles stoffer som cayenne, hvidløg og peberrod. Nogle næsespray er tilgængelige med capsaicin, det stof, der gør cayenne og andre chilipebre så krydret. Knust peberrod med citronsaft anses især effektiv til sinus overbelastning og betændelse. Hyldeblomst er værdsat for sin evne til at tynde slim og øge omløb til området sinus som anbefalet af det nationale Center for komplementær og alternativ medicin.

Homøopati

Forfatterne af "Recept for naturlige helbredelsesmetoder" anbefaler brugen af homøopatiske midler i styrkerne ved 6 x, 12 x, 6C, 12C eller 30C to gange dagligt i to uger. Den passende retsmiddel afhænger af den enkeltes specifikke symptomer. Pulsatilla er passende for dem, hvis symptomer er bedre i fri luft og værre i varme værelser, mens hepar sulphuris anbefales når symptomerne er værre med et udkast og næsen er øm og blokerede. Silica er effektiv for kronisk bihulebetændelse, der er værre i kold luft. Kali bichromium, belladonna og andre retsmidler kan anvendes for andre kombinationer af symptomer.

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike kan bruges i forskellige former til at hjælpe med problemer med bihulerne. Patricia Bragg, ND, PhD anbefaler at bruge det i en nasal vask samt halsen gurgle. Hun anbefaler også drikke det dagligt til hjælpe med at slippe af slim betingelserne. Det kan hjælpe for at afgifte kroppen. Bland det med peberrod, og tygge på den, indtil smagen er væk, for at aflaste overbelastede bihuler.

Alternative behandlingsformer

Akupunktur og akupressur give lindring for nogle personer. Blæren punkt 2 kan stimuleres til at aflaste og hovedpine, og tyktarmen punkt 4 kan stimuleres til smerter i forreste del af hovedet. Aromaterapi kan være effektiv, især når æteriske olier som eukalyptus og tea tree olie er anvendt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com