Hvordan man genkender Antisocial personlighedsforstyrrelse

09/02/2013 by admin

Hvordan man genkender Antisocial personlighedsforstyrrelse

Hvis du har været vidne til karakteren af en snigende djævel såsom Hannibal Lecter i ondskabens, 'Puslespil' John Kramer i Saw, eller American Psycho Patrick Bateman, har du fået et indblik i de mentale funktioner af en person med Antisocial personlighedsforstyrrelse.

Betegnet som psykopater eller sociopater, mennesker med denne lidelse funktion på et helt andet plan af eksistensen end resten af os. Officiel diagnose i normalt ikke fastlagt indtil den berørte individuelle når voksenalderen, men der er flere tegn der indikerer tilstedeværelsen af denne foruroligende lidelse.

Instruktioner

• Uddanne dig selv. Hvis du, et familiemedlem eller nogen du kender har været plaget med psykiske problemer i mange år uden en endelig diagnose, kan denne usikkerhed langsomt optrævle enhver følelse af normalitet du kan nogensinde har haft. Når der beskæftiger sig med psykiske lidelser, er det bydende nødvendigt, at du blive uddannet. Læses hver bog tilgængelig på lidelse-dette gælder for alle psykiske lidelser, ikke bare Antisocial personlighedsforstyrrelse. Forskning online. Besøg supportfora og grupper.

• Antisocial personlighedsforstyrrelse er en vildledende sygdom, der tager på en kamæleon-lignende hud. Det kan være maskeret af mindre foruroligende lidelser, såsom Oppositional/Defiant Disorder, ADHD og Borderline personlighedsforstyrrelse. Dette er konstant skiftende udseende, dog vigtigste karakteristisk for Antisocial personlighed, og en af grundene til, at det kan være så svært at diagnosticere korrekt.

• At få en bedre forståelse af Antisocial personlighedsforstyrrelse, skal du kende vifte af symptomer og tegn. Mens nogen af disse karakteristika, alene, definerer ikke denne lidelse, tilstedeværelsen af mange eller alle af dem kan være en stærk indikator.

Symptomer:

* Compulsive lying and stealing * Constant violation of others' boundaries and privacy * Experimentation and abuse of substances (smoking, drinking, drugs) * Aggressive, violent behavior * Persistent state of agitation * Inability to tolerate boredom * Conduct disorder diagnoses in childhood * Lack of remorse or conscience, especially with regards to suffering and pain of others * Charming demeanor * Impulsivity * A heightened sense of entitlement * Inability to socialize (making & keeping friends) * Recklessness * Difficulty in dealing with authority figures

• Jo, du ikke vil vide i den tidlige barndom, at du skal være på udkig efter tegn eller symptomer; men hvis dit barn er diagnosticeret med andre adfærdsmæssige lidelser, kan du starte dokumentere og følge udviklingen af tegn og symptomer, der kan angive yderligere spørgsmål. Selv hvis du ikke har dokumenteret en ting, du mest sandsynligt vil huske den adfærd og karakteristika, der var til stede i den tidlige barndom, og vil se de tydelige tegn, som barnet bliver ældre.

Nu er det tid at begynde at holde en rekord! Du får meget lidt hjælp fra de psykiatriske og medicinske samfund, hvis du ikke er bevæbnet med oplysninger og registreringer til at sikkerhedskopiere din mistanke.

Få erklæringer fra skolen, fra familiemedlemmer, og andre, der er i umiddelbar nærhed af denne person.Holde styr på tidligere diagnoser, indlæggelser og behandlinger, der har været ansat.* Hvis vold eller kriminalitet bliver en faktor, skal du stole på din lokale retshåndhævende for bistand. Hvis intet andet, giver ringer dem yderligere dokumentation.

• De mest kritiske aspekt af anerkende Antisocial personlighedsforstyrrelse kan også være det vanskeligste at slås med, på et følelsesmæssigt plan. Ingen ønsker at se i øjnene, at deres barn eller elsket en kan være plaget med denne type sygdom; den smertefulde sandhed er dog, at denne person har brug for hjælp, og har potentiale til at forårsage skade på sig selv og andre. Derfor er det bydende nødvendigt, at du ikke tillader nogen form for voldelig adfærd fortsat ubesvaret. Igen, inddrage myndighederne, behandlere, socialrådgivere eller nogen andre, der er i en position af myndighed. Må ikke sidde på dette, fordi det ikke vil gå væk, og det er ikke noget, du kan feje ind under gulvtæppet. Har du være i stand til at adskille dine følelser fra de faktiske omstændigheder, og du er nødt til at opretholde en stålsat vilje, når det kommer til at få hjælp og behandling for denne person.

Tips & advarsler

  • Finde støtte. Fora og grupper, kan online eller personligt, give dig vitale hjælp og forståelse.
  • Være stædigt vedholdende, når det kommer til at få behandling for enkelt. Hvis du føler, du ikke får ordentlig hjælp på ét sted, fortsætte med at søge.
  • Igen, dokument. Så snart du indse, hvad du kan være i, starte registrering. Ikke kun betyder dette hjælpe dig, det er afgørende for at få den rette behandling!
  • Stay tuned for den næste rate, hvor jeg vil diskutere hvordan man kan leve med en person, der lider af Antisocial personlighedsforstyrrelse.
  • Hvis du, din familie, eller nogen anden er i umiddelbar fare, ikke bare sidde der og håb det vil passere. Ringe 911.
  • Vågn op! Antisocial personlighedstyper er master manipulatorer. De vil sige, gøre og være hvem de skal være til at opfylde deres egne dagsordener. Smertefuldt at anerkende, men sandt.
  • Jeg er ikke en myndighed på denne sygdom, eller er det et all inclusive-diskussion om denne lidelse. Du skal gøre dit hjemmearbejde. Jeg har undersøgt problemet, men hvis jeg har udeladt noget eller mistated oplysninger, venligst Lad mig det vide! Tak!

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com