Ideer til Office kost konkurrencer

09/19/2016 by admin

Ideer til Office kost konkurrencer

Opsætning af en kost og motion konkurrence for dit kontor kan hjælpe dig med forbedre sundheden for dine kollegaer, samtidig med at uddanne dem om ernæring og fysisk fitness. Oprette en office konkurrence kan være en sjov måde at socialt bringe dit kontor sammen, samtidig med at motivere dem til at sætte op og opnå personlig fysisk fitness mål. Før du begynder en motion konkurrence, har medarbejderne kontrollere med deres personlige læger til at validere de er sunde nok til at deltage. Selvom det ikke nødvendigt, kan du også ønske at få samtykke former underskrevet af deltagerne og deres læger.

Konkurrence og præmier

Du kan mønster din konkurrence på fitness konkurrencer som "The Biggest Loser" eller kroppen-for-Life udfordring. Sat op dit contest med en tidsramme som 12 uger, og tilbyder mange præmier for kategorier som mest vægt tabt, største forbedring, mest engagerede og mest tilbøjelige til at fortsætte. Du kan gøre præmier monetære eller give væk ting såsom gym medlemskaber eller sports udstyr. Hvis du kan få din virksomhed til at sponsorere konkurrencen, så meget desto bedre.

Kostplan

Basere din konkurrence på et bestemt vægttab plan. Hvis ikke alle dine deltagere er om bord med denne idé, du kan altid tilbyde den som en guide. Du kan også opdele dine deltagere i hold efter særlige diæter.

Motiverende bestyrelsen

Oprette et fremskridt bestyrelsen til at spore alle dine deltagere. Du kan inkludere fotografier af deltagerne i løbet af hver uge af konkurrencen. Gøre det bord som motiverende som muligt, fremhæver hver persons resultater, uanset hvor lille; Det er let for folk at blive modløs, Husk pointen med konkurrencen er at holde dem inspireret.

Gym medlemskaber

Kontakt dit lokale fitnesscenter om gruppe medlemskab rabatter og tidsplan office workout gange. Ved at udøve en social aktivitet, du hjælpe dine kollegaer opfylde deres mål og gøre konkurrencen mere af en fælles oplevelse.

Gæstetalere

Sørge for at få gæstetalere, såsom personlige trænere eller atleter, tale med din gruppe for at motivere og uddanne dine deltagere. Mange selskaber har Motiverende højttalere, som de arbejder; Se om din virksomhed kan planlægge en motiverende højttaler til støtte for konkurrencen.

Udfordre en rivaliserende Office

Hvis det er relevant, koordinere en konkurrence mellem rivaliserende afdelinger, såsom salg vs regnskab eller blandt alle afdelinger; Dette virker bedre i store organisationer. Ved samtidigt at have en konkurrencer mellem afdelinger, kan du hjælpe med at udvikle en følelse af fællesskab blandt de forskellige hold. Etablere en præmie for det vindende hold, men også ære individuelle resultater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com