Hvordan vælger jeg en Tens enhed?

01/26/2013 by admin

Transkutan elektrisk nervestimulation (TENS) bruger lav spænding elektrisk stimulering gennem elektroder hooked på en maskine til at blokere smerte signaler fra at nå hjernen. TENS enheder til brug i hjemmet er tilgængelige via apoteker, online-forhandlere og medicinsk forsyningsvirksomheder. Nogle forsikringsselskaber vil dække omkostningerne ved en TENS enhed i delvis eller fuldt ud med en læge 's recept, selv om en recept ikke er nødvendigt at købe en enhed.

Funktioner

Check med din læge eller fysioterapeut til at hjælpe med at bestemme, hvilke funktioner, du har brug for at opnå de bedste resultater fra TENS terapi for din særlige tilstand. Nogle nøglefunktioner til kigge efter i alle enheder omfatter batterilevetid, kontrol og bredde kontrol. Nogle mindre dyre TENS enheder bruge regelmæssige engangsbatterier. I mange tilfælde er de højere omkostninger på en enhed med et genopladeligt batteri nemt begrundet i besparelser fra genopladning enhed i stedet for at købe nye batterier. Højteknologiske maskiner gerne TENS enheder tendens til at slides engangsbatterier hurtigt. Har du gigt eller en anden betingelse, der påvirker din fingerfærdighed, forsøge at købe din enhed fra en lokal butik, så du kan touch greb og knapper og sørg for, at de er let for dig at betjene. NOGLE enheder har meget enkel indstillinger, mens andre kommer med mange ekstra funktioner såsom flere timerindstillinger, der ikke kan være nødvendigt for de fleste patienter. Kigge efter en TENS enhed, der har evnen til at justere kontrolelementet bredde, hvilket er hvor længe maskinen forbliver før det slukkes. Bredde kontrol er, hvad gør muligt at fastslå omfanget af smertelindring, du modtager.

Garantier

Selvom mange enheder er billige, de er stadig en stor elektronisk indkøb. Evaluere enhver garanti, der følger med de forskellige enheder, du overvejer for at gøre sikker på, at du får mest for dine penge. Maskiner, der ikke kommer med garantier for enhederne selv eller komponenterne, der kan ende med at koste mere i sidste ende hvis reparation eller reservedele er nødvendige. Garantier på kablerne er især vigtigt, da udgifterne til nye kan være så meget som en helt ny enhed. Tale med din læge eller terapeut om virksomheder og brands de kender og har tillid når du vælger din enhed.

Forsøg

Mange virksomheder tillader patienterne prøve deres TENS enheder i deres hjem i en begrænset periode for at sikre enheden vil arbejde for dem. Siden forskellige TENS enheder har sådanne varierende funktioner, intensitet niveauer og elektrode opsætninger, den bedste måde for dig at afgøre, om en enhed vil arbejde for dig er at prøve det. Hvis du er i stand til at finde en virksomhed, der vil give dig en gratis prøveperiode, Sørg for du forstår dens tilbagesendelsespolitik fuldt ud. I det mindste prøve TENS terapi fra en maskine i din læge eller terapeuts kontor for at afgøre om elektrisk stimulation hjælper lindre dine smerter overhovedet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com