Hvordan man kan sætte et plejehjem patienten i Hospice

01/12/2013 by admin

Hospice er en healthcare program, der giver smertelindring og andre pleje til patienter som er døende. Hospice tilbyder også rådgivning og andre tjenester for patientens familie til at hjælpe dem med at beskæftige sig med end-of-life spørgsmål. Hospice pleje kan ydes i patientens hjem, i en langvarig pleje facilitet (f.eks et plejehjem og bistået levende center) eller i en bestemt hospice facilitet.

Instruktioner

Kvalificerende for Hospice

• Få en diagnose af en terminal sygdom med en forventet levetid på seks måneder eller derunder. Patienter i hospice pleje lever ofte længere end seks måneder efter placering. Nogle gange kan patienten overleve i flere år. Så længe har der har været et dokumenteret progression i sygdommen hvert halve år, hospice pleje kan fortsætte.

• Drøfte muligheder med patienten, lægen, familiemedlemmer og andre, der er involveret i patientbehandling. Hospice arbejder at gøre patienten behagelig snarere end at give en kur.

Hvis patienten er enig i, at hospice pleje er passende, kan en læge gøre henvisning til et hospice udbyder, hvilket eliminerer behovet for dig at vælge en selv.

• Gennemgå patientens finanser. Medicare, Medicaid, mest private forsikring planer og de fleste sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs) typisk dækker hospice pleje. Men de ikke generelt dækker sygepleje hjem kost og logi, medicinske behandlinger, der ikke er relateret til terminal sygdom og behandlinger med henblik på helbredelse af sygdom.

At finde et Hospice

• Spørg patientens læge, plejehjem personale, venner og slægtninge, der har erfaring med hospice for anbefalede hospice tjenester.

• Beslutte, om du ønsker patienten til at forblive i plejehjem eller flyttes til et hospice facilitet eller andre steder.

• Kontakt flere hospicer. Spørg om ydelser for patienten og familiemedlemmer. Spørge om alle omkostninger og om hospice service omfatter patientens geografiske region.

• Tour hospice facilitet. Er det ren? Er ansatte, professionel, høflig og medfølende? Gøre patienterne og deres familier synes komfortable? Besøg anlægget flere gange, hvis det er muligt, så du kan observere operationer på forskellige tidspunkter af dagen. Bede hospice personale om resultaterne af facilitetens sidste selvevaluering under den nationale Hospice og palliativ pleje organisations standarder for praksis.

Optagelse til Hospice

• Kontakte tjenesten hospice og anmodning. Men lægen måske allerede har gjort det (Se trin 2 i skattebegunstigede for Hospice).

• Møde med hospice personale at drøfte patientens behov og underskrive samtykke former. Pleje begynder normalt inden for 48 timer efter forelæggelsen. Hvis patienten er klart i den aktive fase af døende, kan hospice tjeneste begynde tidligere.

• Sørge for at transportere patienten (hvis nødvendigt) til den nye facilitet.

• Hvis patienten er ved bevidsthed, forklare, hvad der sker og besvare eventuelle spørgsmål, hun kan have. Hun kan være bange, vred eller ked. Give nogen trøst, du kan. Hospice personale vil også kunne give komfort.

Hvis patienten er bevidstløs, fortsætte med at fortælle ham, hvad der sker. Hørelsen er sidst af sanserne til at afslutte.

Tips & advarsler

  • Indtastning af hospice betyder ikke patienten "give op". Hospice tillader patienterne at tilbringe deres sidste dage i komfort og værdighed.
  • Spørg hospice personale kan hjælpe med hvad pleje kan være nødvendig. Dette kan omfatte aflastningspleje; hjælpe patienten med badning, fodring og toiletbesøg; og åndelige eller religiøse rådgivning.
  • Hvis et hospice patienten synes at vise forbedring og beslutter at søge helbredende medicinsk behandling, kan han blive frigivet fra hospice på ethvert tidspunkt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com