Føtal Doppler Tips

01/01/2013 by admin

Graviditet kan være en vidunderlig, livsændrende oplevelse. Høre hjerteslag af dit ufødte barn er en af mange betydningsfulde og uforglemmelige begivenheder i løbet af denne tid, og er en vigtig del i en kvindes prænatal pleje. Hjerteslag kan afhentes så tidligt som otte uger inde i graviditeten. Med fremskridt inden for teknologi kan kvinder nu selv erfaring dette derhjemme med købte eller lejede føtal Doppler enheder.

Udstyr

En føtal Doppler hjerteslag skærm er en håndholdt enhed, der kan afhente lyden af din babys hjerteslag; nogle kan endda vise antallet hjerteslag pr. minut.

Procedure

Vent, indtil du har en fuld blære, få behagelig, siddende eller liggende og anvende masser af gel eller lotion til at hjælpe Doppler glider over huden. Drej enheden på, og sørg for lyset tændes før du starter. Flytte sonden langsomt hen over maven, blid pressionsmiddel og vippe sonden i retning af skambenet. Hvis du er i de tidlige stadier af graviditeten, holde Doppler ret i center mellem navlen og kønsbehåring. Hvis lægen har for nylig tog op for hjerterytme, start i det generelle område, hvor det blev fundet. Flytte Doppler langsomt frem og tilbage indtil du finder hjerteslag.

Andre overvejelser

Fortvivl ikke hvis du ikke kan finde hjerteslag lige bortrejst. Du kan være nødvendigt at flytte Doppler eller Udskift batterierne, eller det kunne bare være for tidligt at afsløre hjerteslag. Hvis dette er tilfældet, bevare roen, prøv igen senere, eller kontakt din læge. Der er lydklip tilgængelige online hvis du er usikker, hvis du er picking up barnets hjerteslag eller din egen. Barnets hjerteslag er meget hurtig.

Der er flere steder, som du kan afhente hjerteslag, så hvis du høre det i 2 forskellige steder, må ikke automatisk antage du har tvillinger.

Prøv ikke at bruge enheden for ofte eller i lange perioder. Et par gange om ugen, er ikke mere end 10 minutter tilstrækkelig. Sørg for at Doppler er i kontakt med din hud på alle tidspunkter, og der er stadig rigelig gel eller lotion til stede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com