Hvad er tegn på en dårlig T4 Converter?

01/03/2013 by admin

Hvad er tegn på en dårlig T4 Converter?

Skjoldbruskkirtlen er en lille kirtel i halsen, der udskiller hormoner påvirker alle kroppens celler. En bred vifte af helbredsproblemer er forbundet med en unormalt fungerende skjoldbruskkirtel. Et problem din læge kan kigge efter er din krops evne til at konvertere hormon T4 til hormon T3. Dette kan producere en bred vifte af symptomer og sygdomme. Forståelse af årsagerne til dårlig T4 er konvertering et vigtigt skridt i at behandle dine symptomer.

Unormal lever funktion

Din lever er ansvarligt for omdannelsen af 60 procent af din T4-celler. Hvis du har unormal lever funktion, vil det forstyrre kroppens evne til at konvertere T4 til T3.

Unormal gastrointestinale funktion

Din mave-tarmkanalen kan indeholde mikroorganismer, der forstyrrer din evne til at konvertere T4 til T3. Tyve procent af din T4 celler gennemgå konvertering i din mave-tarmkanalen.

Nedsat selen niveau

Selen er et mineral, der indtages gennem den mad, du spiser. Det bliver en del af visse enzymer og hjælper din thyreoideafunktion normalt. Utilstrækkelig selen niveauer kan være på grund af din kost eller visse sygdomme. Lavt indhold af selen kan forstyrre den normale omdannelse af T4 til T3.

Øget Cortisol niveau

Cortisol er et hormon der produceres af kroppen. Det er frigivet, når din krop er under stress. Øget stress medfører en øget cortisol niveau. En øget cortisol niveau interfererer med normale T4 konvertering. Din kortisol niveauet kan kontrolleres med et laboratorium blodprøve.

Tegn på Hypothyroidism

Tegn på hypothyroidism kan være til stede for en række årsager. En af grundene er dårlig T4 konvertering. Symptomer på hypothyroidism omfatte svaghed, træthed, vægtforøgelse, forstoppelse, udtynding hår eller tør hud. Hvis symptomer er til stede, bør din læge bestille forskellige skjoldbruskkirtlen laboratorieundersøgelser, at udelukke T4 konvertering problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com